Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Ορεκτικά Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές με Τυρί Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές για Pasta Party Ευκολες Συνταγές για Παιδιά Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές για Παιδικά Πάρτυ Vegetarian Συνταγές Συνταγές με ζυμαρικά Σέλινο Μακαρονάδες του κόσμου Μακαρονάδες με Λευκή Σάλτσα
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Σέλινο
500 γρ. Σέλινο MISKO
2 κρεμμύδια κομμένα σε χονδρές ροδέλες
2 μελιτζάνες σε κύβους
5 κολοκυθάκια σε κύβους
2 πιπεριές Φλωρίνης σε κύβους
3-4 σκελίδες σκόρδο
1 κ.γ. ξερό βασιλικό
1 κ.γ. ξερή ρίγανη
200 γρ. φέτα θρυμματισμένη
ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Βάζουμε σε ταψί περασμένο με λαδόκολλα τα κρεμμύδια, τις μελιτζάνες, τα κολοκυθάκια τις πιπεριές και τις σκελίδες σκόρδο ολόκληρες. Περιχύνουμε τα λαχανικά με 5-6 κ.σ. ελαιόλαδο και τα πασπαλίζουμε με αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ξερό βασιλικό και ρίγανη.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στις αντιστάσεις, για περίπου 35-40 λεπτά, μέχρι να ψηθούν και να πάρουν χρώμα τα λαχανικά.
Ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Σέλινο MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναγράφεται στην συσκευασία.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ξαναρίχνουμε στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε όλα τα λαχανικά από το ταψί μαζί με τα ζουμιά τους, προσέχοντας να έχουμε αφαιρέσει τις ψημένες σκελίδες σκόρδο, σε περίπτωση που δεν τις θέλουμε. Ρίχνουμε την φέτα και ανακατεύουμε απαλά ν’ αναμειχθούν τα υλικά.
Σερβίρουμε τα ζυμαρικά ζεστά ή σε θερμοκρασία δωματίου.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.