facebook instagram youtube

Κρύα σαλάτα με Πέννες, κολοκυθάκι και καλαμπόκι

preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 10΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Πέννε Ριγκάτε

500 γρ. Πέννε Ριγκάτε MISKO

80 ml ελαιόλαδο

χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι

2 μέτρια κολοκυθάκια κομμένα σε μικρά κυβάκια

3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

¼ ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο

250 γρ. καλαμπόκι βρασμένο

300 γρ. φέτα, θρυμματισμένη

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.

Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τις Πέννε Ριγκάτε MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.

Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ξεπλένουμε κάτω από κρύο νερό. Τα αφήνουμε στην άκρη.

Σε μπολ βάζουμε το ελαιόλαδο, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύουμε.

Προσθέτουμε τα κολοκυθάκια, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το δυόσμο, το καλαμπόκι, τα ζυμαρικά και τη μισή ποσότητα φέτας και ανακατεύουμε απαλά.

Σερβίρουμε τη σαλάτα σε θερμοκρασία δωματίου ή απ’ το ψυγείο, πασπαλισμένη με την υπόλοιπη φέτα.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.