Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές με Τυρί Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές για Pasta Party Ευκολες Συνταγές για Παιδιά Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Συνταγές για Παιδικά Πάρτυ Vegetarian Συνταγές Συνταγές με Πέννε Ριγκατέ Μακαρονάδες του κόσμου Συνταγές για Μακαρονοσαλάτα
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Πέννε Ριγκάτε
500 γρ. Πέννε Ριγκάτε MISKO
80 ml ελαιόλαδο
χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι
2 μέτρια κολοκυθάκια κομμένα σε μικρά κυβάκια
3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
¼ ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
250 γρ. καλαμπόκι βρασμένο
300 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τις Πέννε Ριγκάτε MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ξεπλένουμε κάτω από κρύο νερό. Τα αφήνουμε στην άκρη.
Σε μπολ βάζουμε το ελαιόλαδο, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε τα κολοκυθάκια, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το δυόσμο, το καλαμπόκι, τα ζυμαρικά και τη μισή ποσότητα φέτας και ανακατεύουμε απαλά.
Σερβίρουμε τη σαλάτα σε θερμοκρασία δωματίου ή απ’ το ψυγείο, πασπαλισμένη με την υπόλοιπη φέτα.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.