Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές με Κοτόπουλο Συνταγές με Ζυμαρικά Ολικής Άλεσης Συνταγές από τον Μ. Δημητρούλη Καθημερινές Συνταγές Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Συνταγές για Ραντεβού Συνταγές με Σπαγγέτι Συνταγές για Ιταλικές ΜακαρονάδεςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Ολικής Άλεσης Σπαγγέτι No6
500 γρ. Σπαγγέτι Νο6 Ολικής Άλεσης MISKO
6 ασπράδια & 3 κρόκους αυγών
60 γρ. τριμμένη παρμεζάνα ή πεκορίνο
300 γρ. ψαρονέφρι
1 κ.σ. ελαιόλαδο
λίγο φρέσκο μαϊντανό και προαιρετικά τριμμένο τυρί για γαρνίρισμα
Σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει ρίχνουμε το Σπαγγέτι Νο6 Ολικής Άλεσης MISKO και αφήνουμε για 1-2 λεπτά λιγότερο από τις οδηγίες για βράσιμο της συσκευασίας.
Κόβουμε το ψαρονέφρι σε κυβάκια και σε αντικολλητικό τηγάνι το σοτάρουμε για λίγα λεπτά με το ελαιόλαδο προσθέτοντας αλάτι. Αφαιρούμε από τη φωτιά και αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε την παρμεζάνα. Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και μεταφέρουμε στο ίδιο τηγάνι με το ψαρονέφρι, προσθέτουμε τα αυγά και σε πολύ χαμηλή φωτιά ανακατεύουμε για λίγα λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Γαρνίρουμε με φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
Σύνδεση