Warning: DOMDocument::loadHTML(): htmlParseEntityRef: no name in Entity, line: 2 in /export/Web.Apache/root/Misko/wwwroot/wp-content/themes/misko/include/recipe-schema.php on line 46
facebook instagram youtube

Healthy Carbonara με Σπαγγέτι Ολικής Άλεσης

Βαθμολογία 5 από 5
(1)

Η αγαπημένη μας καρμπονάρα επιτέλους στην πιο light, healthy και πρωτεϊνική εκδοχή της. Με αυγά, παρμεζάνα αλλά και με ψαρονέφρι αντί για μπέικον ή πανσέτα, θα σας ξετρελάνει με τη γεύση της. Χρησιμοποιούμε Σπαγγέτι Νο6 Ολικής Άλεσης MISKO για το ιδανικό, γευστικό αποτέλεσμα.

shadow shadow
preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 20΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 5 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Ολικής Άλεσης Σπαγγέτι No6

500 γρ. Σπαγγέτι Νο6 Ολικής Άλεσης MISKO

6 ασπράδια & 3 κρόκους αυγών

60 γρ. τριμμένη παρμεζάνα ή πεκορίνο

300 γρ. ψαρονέφρι

1 κ.σ. ελαιόλαδο

λίγο φρέσκο μαϊντανό και προαιρετικά τριμμένο τυρί για γαρνίρισμα

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει ρίχνουμε το Σπαγγέτι Νο6 Ολικής Άλεσης MISKO και αφήνουμε για 1-2 λεπτά λιγότερο από τις οδηγίες για βράσιμο της συσκευασίας.

Κόβουμε το ψαρονέφρι σε κυβάκια και σε αντικολλητικό τηγάνι το σοτάρουμε για λίγα λεπτά με το ελαιόλαδο προσθέτοντας αλάτι. Αφαιρούμε από τη φωτιά και αφήνουμε στην άκρη.

Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε την παρμεζάνα. Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και μεταφέρουμε στο ίδιο τηγάνι με το ψαρονέφρι, προσθέτουμε τα αυγά και σε πολύ χαμηλή φωτιά ανακατεύουμε για λίγα λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Γαρνίρουμε με φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Βαθμολογία 5 από 5
24 Ιουλίου, 2024
Avatar for amalia nk
amalia nk
© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.