Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές με Αυγό Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές με Χοιρινό Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Συνταγές για Ραντεβού Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Συνταγές για Κυρίως Γεύμα TikTok Συνταγές Συνταγές με Σπαγγέτι Συνταγές για Ιταλικές Μακαρονάδες
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Σπαγγέτι No6
500 γρ. Σπαγγέτι Νο6
300 γρ. γκουαντσιάλε, κομμένο σε κύβους
5 αυγά
150 γρ. πεκορίνο, τριμμένο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Σπαγγέτι Νο6 MISKO. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία μείον ένα λεπτό.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το γκουαντσιάλε. Αφού αρχίσει να λιώνει χαμηλώνουμε λίγο τη φωτιά και τσιγαρίζουμε μέχρι να γίνει τραγανό.
Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε το τριμμένο πεκορίνο, τα αυγά και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι. Ανακατεύουμε πολύ καλά με ένα πιρούνι και αφήνουμε στην άκρη.
Μόλις είναι έτοιμα τα ζυμαρικά με μια μεγάλη πιρούνα τα αφαιρούμε από την κατσαρόλα και τα μεταφέρουμε στο τηγάνι με το γκουαντσιάλε. Ανακατεύουμε πολύ καλά.
Απομακρύνουμε από την φωτιά και προσθέτουμε στην κατσαρόλα το μείγμα του αυγού. Ανακατεύουμε με γρήγορες κινήσεις ώστε να μη ψηθεί το αυγό. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο από το νερό που έβρασαν τα ζυμαρικά.
Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι και σερβίρουμε.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.