facebook instagram youtube

Ζυμαρικά με καραμελωμένα μανιτάρια

Συνταγή από: Teti's Flakes

Αυτό το γρήγορο πιάτο συνδυάζει καραμελωμένα μανιτάρια με γλυκιά, βουτυράτη σάλτσα από μέλι, προσφέροντας πλούσια γεύση. Τα μανιτάρια απογειώνονται με την ένταση του τηγανίσματος, ενώ τα Τρυπητά Νο5 της Misko είναι ιδανικά για να απορροφήσουν αυτή τη σάλτσα. Οι τολμηροί μπορείτε να προσθέσετε λίγο μπούκοβο 

shadow shadow
preperation Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 20΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Μακαρόνια Τρυπητά No5

500 γρ. Τρυπητά Νο5 MISKO

3 κ.σ. ελαιόλαδο

500 γρ. μανιτάρια λευκά, κομμένα σε φέτες

4 σκελίδες σκόρδο

3 κ.σ. μέλι

4 κ.σ. βούτυρο

3 κ.σ. soy sauce

2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα

1 κ.σ. σουσάμι, καβουρδισμένο

αλάτι

φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Κοφτό MISKO και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.  

Σε ένα βαθύ τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια για 8 λεπτά. Ανακατεύουμε συχνά, ανά 1 λεπτό, για να τα αφήσουμε να καραμελώσουν. Τα μανιτάρια θα πρέπει να αποβάλλουν όλη την υγρασία που έχουν.  

Στη συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο, λίγο αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά.  

Προσθέτουμε 2 κ.σ. μέλι στα μανιτάρια και το βούτυρο. Ανακατεύουμε πολύ καλά.  

Μόλις είναι έτοιμα τα ζυμαρικά τα προσθέτουμε στο τηγάνι και μαζί με αυτά και τη soy sauce. Ανακατεύουμε για 2 λεπτά και έπειτα απομακρύνουμε από τη φωτιά. Προσθέτουμε ακόμα 1 κ.σ. μέλι και ανακατεύουμε για τελευταία φορά. 

Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι και σουσάμι.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2025. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.