Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές με Μανιτάρια Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές για Φοιτητές Συνταγές Light Οικονομικές Συνταγές Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές από την Teti’s Flakes Ελαφριές Συνταγές για Βραδινό Καθημερινες Συνταγές | Τι να μαγειρέψω σήμερα Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Ραντεβού Ευκολες Συνταγές για Παιδιά Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές με Τρυπητά Ζυμαρικά & ΜακαρόνιαΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Μακαρόνια Τρυπητά No5
500 γρ. Τρυπητά Νο5 MISKO
3 κ.σ. ελαιόλαδο
500 γρ. μανιτάρια λευκά, κομμένα σε φέτες
4 σκελίδες σκόρδο
3 κ.σ. μέλι
4 κ.σ. βούτυρο
3 κ.σ. soy sauce
2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
1 κ.σ. σουσάμι, καβουρδισμένο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Κοφτό MISKO και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Σε ένα βαθύ τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια για 8 λεπτά. Ανακατεύουμε συχνά, ανά 1 λεπτό, για να τα αφήσουμε να καραμελώσουν. Τα μανιτάρια θα πρέπει να αποβάλλουν όλη την υγρασία που έχουν.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο, λίγο αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε 2 κ.σ. μέλι στα μανιτάρια και το βούτυρο. Ανακατεύουμε πολύ καλά.
Μόλις είναι έτοιμα τα ζυμαρικά τα προσθέτουμε στο τηγάνι και μαζί με αυτά και τη soy sauce. Ανακατεύουμε για 2 λεπτά και έπειτα απομακρύνουμε από τη φωτιά. Προσθέτουμε ακόμα 1 κ.σ. μέλι και ανακατεύουμε για τελευταία φορά.
Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι και σουσάμι.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.