Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές με Λουκάνικα Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Φθινοπωρινές και Χειμωνιάτικες Συνταγές Συνταγές για Ορεκτικά Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές για Φοιτητές Οικονομικές Συνταγές Συνταγές για Παιδικά Πάρτυ TikTok Συνταγές Συνταγές με Ζυμαρικά Τρικολόρε Χριστουγεννιάτικες Συνταγές Καθημερινες Συνταγές | Τι να μαγειρέψω σήμερα Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Συνταγές για Ραντεβού Συνταγές για Pasta Party Ευκολες Συνταγές για Παιδιά Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Συνταγές με Πέννε Ριγκατέ Συνταγές για Μακαρόνια ΦούρνουΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Πέννε Ριγκάτε Τρικολόρε
500 γρ. Τρικολόρε Πέννε Ριγκάτε MISKO
250 γρ. χωριάτικο λουκάνικο
200 γρ. τυρί κρέμα
330 ml κρέμα γάλακτος
3 αβγά
350 γρ. τριμμένη γραβιέρα
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. δεντρολίβανο
αλάτι, πιπέρι
Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό βράσει ρίχνουμε 35 γρ. αλάτι και τα Τρικολόρε Πέννε Ριγκάτε MISKO. Ανακατεύουμε τα ζυμαρικά και τα βράζουμε για 6 λεπτά. Τα σουρώνουμε, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τα ανακατεύουμε ελαφρά.
Κόβουμε τα λουκάνικα σε φέτες και τα βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι για να πάρουν χρώμα.
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το τυρί κρέμα, την κρέμα γάλακτος και τα αβγά. Ανακατεύουμε καλά με αβγοδάρτη και προσθέτουμε την μισή ποσότητα από την τριμμένη γραβιέρα. Ρίχνουμε το δεντρολίβανο και αλατοπιπερώνουμε.
Προσθέτουμε τα λουκάνικα και τα ζυμαρικά.
Λαδώνουμε ελαφρά ένα πυρίμαχο ταψί και πασπαλίζουμε την επιφάνεια του με λίγη τριμμένη γραβιέρα. Ρίχνουμε το μείγμα με τα ζυμαρικά στο ταψί και το καλύπτουμε με την υπόλοιπη γραβιέρα.
Ψήνουμε το σουφλέ σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C, για περίπου 15 λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινίσει το φαγητό.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.