facebook instagram youtube

Σουφλέ ζυμαρικών με λουκάνικο και γραβιέρα

preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 25΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Πέννε Ριγκάτε Τρικολόρε

500 γρ. Τρικολόρε Πέννε Ριγκάτε MISKO

250 γρ. χωριάτικο λουκάνικο

200 γρ. τυρί κρέμα

330 ml κρέμα γάλακτος

3 αβγά

350 γρ. τριμμένη γραβιέρα

4 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ.σ. δεντρολίβανο

αλάτι, πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό βράσει ρίχνουμε 35 γρ. αλάτι και τα Τρικολόρε Πέννε Ριγκάτε MISKO. Ανακατεύουμε τα ζυμαρικά και τα βράζουμε για 6 λεπτά. Τα σουρώνουμε, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τα ανακατεύουμε ελαφρά.

Κόβουμε τα λουκάνικα σε φέτες και τα βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι για να πάρουν χρώμα.

Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το τυρί κρέμα, την κρέμα γάλακτος και τα αβγά. Ανακατεύουμε καλά με αβγοδάρτη και προσθέτουμε την μισή ποσότητα από την τριμμένη γραβιέρα. Ρίχνουμε το δεντρολίβανο και αλατοπιπερώνουμε.

Προσθέτουμε τα λουκάνικα και τα ζυμαρικά.

Λαδώνουμε ελαφρά ένα πυρίμαχο ταψί και πασπαλίζουμε την επιφάνεια του με λίγη τριμμένη γραβιέρα. Ρίχνουμε το μείγμα με τα ζυμαρικά στο ταψί και το καλύπτουμε με την υπόλοιπη γραβιέρα.

Ψήνουμε το σουφλέ σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C, για περίπου 15 λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινίσει το φαγητό.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2025. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.