Προετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Μακαρόνια Τρυπητά No5
500 γρ. Μακαρόνια Τρυπητά Νο5 MISKO
500 γρ. χωριάτικα λουκάνικα, κομμένα σε φέτες
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
700 γρ. σάλτσα ντομάτας
1 κ.γ. ρίγανη, αποξηραμένη
αλάτι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Σε ένα βαθύ τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το χωριάτικο λουκάνικο κομμένο σε φέτες. Σοτάρουμε μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρώμα.
Προσθέτουμε στο τηγάνι το ψιλοκομμένο κρεμμύδι μαζί με το ψιλοκομμένο σκόρδο και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά, ή μέχρι να μαλακώσουν. Αν χρειαστεί προσθέτουμε ελάχιστο ελαιόλαδο (το λουκάνικο συνήθως απελευθερώνει αρκετή λιπαρή ουσία).
Προσθέτουμε στο τηγάνι τη σάλτσα ντομάτας και φέρνουμε σε βρασμό. Προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι και ρίγανη. Ανακατεύουμε καλά και έπειτα χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για περίπου 20 λεπτά.
Παράλληλα γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Μακαρόνια Τρυπητά Νο5 MISKO. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία μείον ένα λεπτό.
Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα προσθέτουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα. Ανακατεύουμε καλά και απομακρύνουμε από τη φωτιά. Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο παρμεζάνα
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.