Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές με Λουκάνικα Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές με Μοσχάρι Συνταγές με Χοιρινό Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές από την Teti’s Flakes Συνταγές για Pasta Party Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Φθινοπωρινές και Χειμωνιάτικες Συνταγές Συνταγές με Τορτελίνια Συνταγές για Κόκκινες ΜακαρονάδεςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Τορτελίνι με Τυριά και Τομάτα
250 γρ. Τορτελίνι με Τυριά και Τομάτα MISKO
300 γρ. χωριάτικο λουκάνικο, κομμένο σε φέτες
10 λιαστές ντομάτες, κομμένες σε μικρότερα κομμάτια
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
150 γρ. φρέσκο τυρί
αλάτι
Κόβουμε το λουκάνικο και τις λιαστές ντομάτες σε φέτες.
Σε ένα βαθύ τηγάνι με καπάκια, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε τις φέτες από το λουκάνικο. Μόλις αρχίσει να ροδοκοκκινίζει από τη μια πλευρά αναποδογυρίζουμε. Το λουκάνικο θα απελευθερώσει το δικό του λίπος, οπότε και δε χρειάζεται να προσθέσουμε επιπλέον ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τις λιαστές και ανακατεύουμε συχνά.
Παράλληλα γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 2,5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Όταν το νερό βράσει προσθέτουμε 18g αλάτι και τα Τορτελίνι με Τυριά και Τομάτα MISKO, ανακατεύουμε ελαφρώς με μια τρυπητή κουτάλα και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας μείον 3 λεπτά.
Με μια τρυπητή κουτάλα απομακρύνουμε τα τορτελίνι από την κατσαρόλα και τα προσθέτουμε στο τηγάνι. Μαζί με τα τορτελίνι προσθέτουμε και 3-4 κ.σ. από το νερό που βράζουν στο τηγάνι. Κλείνουμε το καπάκι και τηγανίζουμε για 3 λεπτά.
Απομακρύνουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε στα πιάτα. Σερβίρουμε με φρέσκο κρεμμυδάκι και 1-2 κ.σ. φρέσκο τυρί σε κάθε πιάτο.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.