facebook instagram youtube

Τορτελίνι με λουκάνικο και φρέσκο τυρί

Συνταγή από: Teti's Flakes

Τηγανητά τορτελίνι με λουκάνικο και φρέσκο τυρί. Μία συνταγή ιδανική για τις μέρες του χειμώνα, όπου αναζητάς ένα πιάτο γευστικό, χορταστικό αλλά και εύκολο. Έτοιμο σε λιγότερη από μισή ώρα και με ελάχιστα υλικά.

shadow shadow
preperation Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 20΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 3 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ
Tortelini me turia kai tomata

MISKO Τορτελίνι με Τυριά και Τομάτα

250 γρ. Τορτελίνι με Τυριά και Τομάτα MISKO

300 γρ. χωριάτικο λουκάνικο, κομμένο σε φέτες

10 λιαστές ντομάτες, κομμένες σε μικρότερα κομμάτια

1 φρέσκο κρεμμυδάκι

150 γρ. φρέσκο τυρί

αλάτι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε το λουκάνικο και τις λιαστές ντομάτες σε φέτες.

Σε ένα βαθύ τηγάνι με καπάκια, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε τις φέτες από το λουκάνικο. Μόλις αρχίσει να ροδοκοκκινίζει από τη μια πλευρά αναποδογυρίζουμε. Το λουκάνικο θα απελευθερώσει το δικό του λίπος, οπότε και δε χρειάζεται να προσθέσουμε επιπλέον ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τις λιαστές και ανακατεύουμε συχνά.

Παράλληλα γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 2,5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Όταν το νερό βράσει προσθέτουμε 18g αλάτι και τα Τορτελίνι με Τυριά και Τομάτα MISKO, ανακατεύουμε ελαφρώς με μια τρυπητή κουτάλα και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας μείον 3 λεπτά.

Με μια τρυπητή κουτάλα απομακρύνουμε τα τορτελίνι από την κατσαρόλα και τα προσθέτουμε στο τηγάνι. Μαζί με τα τορτελίνι προσθέτουμε και 3-4 κ.σ. από το νερό που βράζουν στο τηγάνι. Κλείνουμε το καπάκι και τηγανίζουμε για 3 λεπτά.

Απομακρύνουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε στα πιάτα. Σερβίρουμε με φρέσκο κρεμμυδάκι και 1-2 κ.σ. φρέσκο τυρί σε κάθε πιάτο.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.