Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές με Λουκάνικα Συνταγές με Σπανάκι Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές για Φοιτητές Οικονομικές Συνταγές Συνταγές με Χοιρινό Συνταγές της Paxxi Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Φθινοπωρινές και Χειμωνιάτικες Συνταγές Συνταγές με Λιγκουίνι/Λαζάνια Λευκές μακαρονάδεςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Λιγκουίνι-Λαζάνια
500 γρ. Λιγκουίνι MISKO
250 γρ λουκάνικο χωριάτικο
900 ml ζωμό κοτόπουλου
2 χούφτες σπανάκι baby
3 σκελίδες σκόρδο
2 ΚΣ ελαιόλαδο
5 ΚΣ κρέμα τυρί
αλάτι
πιπέρι
κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα, για γαρνίρισμα
Στο τηγάνι ζεσταίνουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο σε μέτρια-δυνατή ένταση. Όταν ζεσταθεί ρίχνουμε τα λουκάνικα που έχουμε κόψει σε ροδέλες και τα αφήνουμε να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές ανακατεύοντας ενδιάμεσα. Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Σε μεγάλο βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε σε δυνατή ένταση 1 κ.σ. ελαιόλαδο, σοτάρουμε το σκόρδο για ½ λεπτό και προσθέτουμε το ζωμό λαχανικών, το σπανάκι, αλάτι και πιπέρι.
Όταν βράσει ρίχνουμε τα Λιγκουίνι MISKO, μειώνουμε την ένταση σε μέτρια, ανακατεύουμε και τα αφήνουμε να βράσουν για 3 λεπτά λιγότερο από τον προτεινόμενο χρόνο της συσκευασίας.
Τα υγρά έχουν μειωθεί, βάζουμε μαζί τα λουκάνικα, την κρέμα τυρί αναδεύοντας να λιώσει για 2-3 λεπτά και βγάζουμε από την εστία.
Σερβίρουμε αμέσως τα λιγκουίνι μαζί με λουκάνικα και συνοδεύουμε με τριμμένο τυρί.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.