facebook instagram youtube
GR | EN

Λινγκουίνι με λουκάνικο και σπανάκι

Συνταγή από: Paxxi

Γρήγορα, εύκολα λιγκουίνι με αρωματικό χωριάτικο λουκάνικο και σπανάκι σε λευκή κρεμώδη σάλτσα δημιουργούν ένα πλήρες γεύμα. Ιδανικό για όταν αρχίσει και κρυώνει ο καιρός, που έχουμε ανάγκη για χορταστικό φαγητό.

shadow shadow
preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 10΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Λιγκουίνι-Λαζάνια

500 γρ. Λιγκουίνι MISKO

250 γρ λουκάνικο χωριάτικο

900 ml ζωμό κοτόπουλου

2 χούφτες σπανάκι baby

3 σκελίδες σκόρδο

2 ΚΣ ελαιόλαδο

5 ΚΣ κρέμα τυρί

αλάτι

πιπέρι

κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα, για γαρνίρισμα

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Στο τηγάνι ζεσταίνουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο σε μέτρια-δυνατή ένταση. Όταν ζεσταθεί ρίχνουμε τα λουκάνικα που έχουμε κόψει σε ροδέλες και τα αφήνουμε να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές ανακατεύοντας ενδιάμεσα. Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.

Σε μεγάλο βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε σε δυνατή ένταση 1 κ.σ. ελαιόλαδο, σοτάρουμε το σκόρδο για ½ λεπτό και προσθέτουμε το ζωμό λαχανικών, το σπανάκι, αλάτι και πιπέρι.

Όταν βράσει ρίχνουμε τα Λιγκουίνι MISKO, μειώνουμε την ένταση σε μέτρια, ανακατεύουμε και τα αφήνουμε να βράσουν για 3 λεπτά λιγότερο από τον προτεινόμενο χρόνο της συσκευασίας.

Τα υγρά έχουν μειωθεί, βάζουμε μαζί τα λουκάνικα, την κρέμα τυρί αναδεύοντας να λιώσει για 2-3 λεπτά και βγάζουμε από την εστία.

Σερβίρουμε αμέσως τα λιγκουίνι μαζί με λουκάνικα και συνοδεύουμε με τριμμένο τυρί.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2023. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.