Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές με Χοιρινό Συνταγές με Ζυμαρικά Ολικής Άλεσης Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Συνταγές για Ραντεβού Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Φθινοπωρινές και Χειμωνιάτικες Συνταγές Χριστουγεννιάτικες Συνταγές Συνταγές με Λιγκουίνι/Λαζάνια Ελληνικές Συνταγές Συνταγές για Κόκκινες ΜακαρονάδεςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Ολικής Άλεσης Λιγκουίνι
500 γρ. Λιγκουίνι Ολικής Άλεσης MISKO
500 γρ. λουκάνικο μαύρου χοίρου, κομμένο σε ροδέλες
2 ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
1000 γρ. φρέσκιες ντομάτες, ψιλοκομμένες
2 ψητές πιπεριές Φλωρίνης σε άλμη, κομμένες σε ροδέλες
1 κ.σ. τοματοπελτέ
30 γρ. ελαιόλαδο
2-3 φύλλα φασκόμηλο
Φρεσκοτριμμένο λευκό πιπέρι
Αλάτι
Λίγο μαϊντανό για το σερβίρισμα
Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε με το ελαιόλαδο τα κρεμμύδια για 2’, προσθέτουμε το λουκάνικο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να πάρει χρώμα.
Προσθέτουμε τις ντομάτες, τις πιπεριές, τον τοματοπελτέ, το φασκόμηλο, αλάτι και πιπέρι.
Σιγοβράζουμε τη σάλτσα μέχρι να δέσει και αποσύρουμε.
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε 5 λίτρα νερό, προσθέτουμε 35g αλάτι και βράζουμε τα Λιγκουίνι Ολικής Άλεσης MISKO για 11-13 λεπτά.
Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά, τα περιχύνουμε με τη σάλτσα και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε τα λιγκουίνι με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Tips: Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το λουκάνικο μαύρου χοίρου με χοιρινό ή μοσχαρίσιο λουκάνικο
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.