facebook instagram youtube

Λιγκουίνι ολικής άλεσης με λουκάνικο μαύρου χοίρου και πιπεριές Φλωρίνης

Σάλτσα για Μακαρόνια
Σάλτσα για Μακαρόνια

Η χορταστική μακαρονάδα με λιγκουίνι ολικής άλεσης, λουκάνικο μαύρου χοίρου και πιπεριές Φλωρίνης είναι το ιδανική μακαρονάδα για κάθε περίσταση, η νοστιμιά της κερδίζει όλους τους ουρανίσκους… μένει μόνο να τη σερβίρεις σύμφωνα με την περίσταση!

shadow shadow
preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 20΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 6 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Ολικής Άλεσης Λιγκουίνι

500 γρ. Λιγκουίνι Ολικής Άλεσης MISKO

500 γρ. λουκάνικο μαύρου χοίρου, κομμένο σε ροδέλες

2 ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα

1000 γρ. φρέσκιες ντομάτες, ψιλοκομμένες

2 ψητές πιπεριές Φλωρίνης σε άλμη, κομμένες σε ροδέλες

1 κ.σ. τοματοπελτέ

30 γρ. ελαιόλαδο

2-3 φύλλα φασκόμηλο

Φρεσκοτριμμένο λευκό πιπέρι

Αλάτι

Λίγο μαϊντανό για το σερβίρισμα

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε με το ελαιόλαδο τα κρεμμύδια για 2’, προσθέτουμε το λουκάνικο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να πάρει χρώμα.

Προσθέτουμε τις ντομάτες, τις πιπεριές, τον τοματοπελτέ, το φασκόμηλο, αλάτι και πιπέρι.

Σιγοβράζουμε τη σάλτσα μέχρι να δέσει και αποσύρουμε.

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε 5 λίτρα νερό, προσθέτουμε 35g αλάτι και βράζουμε τα Λιγκουίνι Ολικής Άλεσης MISKO για 11-13 λεπτά.

Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά, τα περιχύνουμε με τη σάλτσα και ανακατεύουμε.

Σερβίρουμε τα λιγκουίνι με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Tips: Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το λουκάνικο μαύρου χοίρου με χοιρινό ή μοσχαρίσιο λουκάνικο

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.