Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές με Λουκάνικα Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Οικονομικές Συνταγές Συνταγές με Χοιρινό Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές της Funky Cook Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Φθινοπωρινές και Χειμωνιάτικες Συνταγές Συνταγές με Κριθαράκι Ελληνικές Συνταγές Συνταγές για ΚριθαρότοΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Κριθαράκι Χονδρό
250 γρ. Κριθαράκι Χονδρό MISKO
300 γρ. λάχανο, ψιλοκομμένο
150 γρ. σύγκλινο, κομμένο σε λεπτές φέτες
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
1 κλωναράκι σέλερι, ψιλοκομμένο
50ml λευκό κρασί
30 γρ. βούτυρο
40 γρ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή
1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
1300ml ζεστό ζωμό κρέατος
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αλάτι
Σε βαθύ τηγάνι ή πλασοτέ κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το λάχανο για 5’, αλατίζοντας ελαφρά.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σέλερι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το Κριθαράκι Χονδρό MISKO συνεχίζοντας το σοτάρισμα για 2’.
Προσθέτουμε τα κόκκινα πιπέρια, το κρασί και σταδιακά, σε 4-5 μέρη, τον ζεστό ζωμό.
Ανακατεύουμε τακτικά και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Μόλις τελειώσουμε τη διαδικασία με τον ζωμό προσθέτουμε το σύγκλινο, το βούτυρο και θυμάρι.
Σερβίρουμε με το κριθαρότο με μπούκοβο ή λεμόνι.
Tip:
– Μπορούμε το σύγκλινο να το αντικαταστήσουμε με λουκάνικο ή καβουρμά
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.