
Χυλοπίτες με κρεμώδη σάλτσα φάβας και λούντζα
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ >Βρίσκονται δικαιωματικά στην κορυφή των παραδοσιακών ελληνικών ζυμαρικών αφού είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με μία από τις πιο αγαπημένες και κλασικές συνταγές της ελληνικής κουζίνας, αυτή του κόκκορα με χυλοπίτες. Μακρόστενες, με πλατιά επιφάνεια, κρατούν επίσης υπέροχη συντροφιά σε κοκκινιστό μοσχαράκι ή κοτόπουλο, συνδυάζονται μοναδικά με τον πεντανόστιμο καβουρμά ενώ ακόμα και στη σπαρτιατική εκδοχή τους με θρυμματισμένη φέτα, αποτελούν την επιτομή της απλότητας και της γεύσης!
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / 100 gr
Ενέργεια
Λιπαρά
εκ των οποίων κορεσμένα
Υδατάνθρακες
εκ των οποίων σάκχαρα
Φυτικές ίνες
Πρωτεΐνες
Αλάτι
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Κατηγορία:
Με αυγά
Συσκευασία:
500g
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού:
11' - 14'
Ζυμαρικά από
σιμιγδάλι σκληρού σίτου, αυγά, νερό