facebook instagram youtube

Τορτελίνι με κιμά σε σάλτσα με τοματίνια, σπανάκι και κουκουνάρι

preperation Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 10΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 3 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ
Tortelini me kima

MISKO Τορτελίνι με Κιμά

250 γρ. Τορτελίνι με Κιμά MISKO

1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη

300 γρ τοματίνια κομμένα στη μέση

½ κουταλάκι γλυκού ξερή ρίγανη

60 γρ σπανάκι

κουκουνάρι

Κεφαλογραβιέρα τριμμένη για το σερβίρισμα

ελαιόλαδο

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε 2,5 λίτρα νερό. Όταν το νερό βράσει προσθέτουμε 18g αλάτι και τα Τορτελίνι με Κιμά MISKO, ανακατεύουμε ελαφρώς με μια τρυπητή κουτάλα και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Όταν τα τορτελίνι είναι έτοιμα, τα στραγγίζουμε, τα περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο και τα σκεπάζουμε για να διατηρηθούν ζουμερά μέχρι να τα προσθέσουμε στη σάλτσα.

Παράλληλα ετοιμάζουμε τη συνοδευτική σάλτσα. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σκόρδο, προσθέτουμε τα τοματίνια και συνεχίζουμε το σωτάρισμα για 2’ αλατοπιπερώνοντας. Στο τέλος προσθέτουμε τη ρίγανη και λίγο από το κουκουνάρι.

Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά, προσθέτουμε το σπανάκι και ανακατεύουμε μέχρι να μαραθεί.

Προσθέτουμε τα τορτελίνι στη σάλτσα και ανακατεύουμε απαλά.

Σερβίρουμε το πιάτο γαρνίροντας με επιπλέον κουκουνάρι, τριμμένη κεφαλογραβιέρα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.