Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές με Κιμά Συνταγές με Χοιρινό Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Συνταγές με Τορτελίνια Μακαρονάδες του κόσμου Συνταγές για Κόκκινες ΜακαρονάδεςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Τορτελίνι με Κιμά
250 γρ. Τορτελίνι με Κιμά MISKO
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
300 γρ τοματίνια κομμένα στη μέση
½ κουταλάκι γλυκού ξερή ρίγανη
60 γρ σπανάκι
κουκουνάρι
Κεφαλογραβιέρα τριμμένη για το σερβίρισμα
ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Βάζουμε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε 2,5 λίτρα νερό. Όταν το νερό βράσει προσθέτουμε 18g αλάτι και τα Τορτελίνι με Κιμά MISKO, ανακατεύουμε ελαφρώς με μια τρυπητή κουτάλα και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Όταν τα τορτελίνι είναι έτοιμα, τα στραγγίζουμε, τα περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο και τα σκεπάζουμε για να διατηρηθούν ζουμερά μέχρι να τα προσθέσουμε στη σάλτσα.
Παράλληλα ετοιμάζουμε τη συνοδευτική σάλτσα. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σκόρδο, προσθέτουμε τα τοματίνια και συνεχίζουμε το σωτάρισμα για 2’ αλατοπιπερώνοντας. Στο τέλος προσθέτουμε τη ρίγανη και λίγο από το κουκουνάρι.
Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά, προσθέτουμε το σπανάκι και ανακατεύουμε μέχρι να μαραθεί.
Προσθέτουμε τα τορτελίνι στη σάλτσα και ανακατεύουμε απαλά.
Σερβίρουμε το πιάτο γαρνίροντας με επιπλέον κουκουνάρι, τριμμένη κεφαλογραβιέρα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.