facebook instagram youtube

Μεξικάνικη Μακαρονοσαλάτα με Αβοκάντο

preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 10΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Τριβελάκι

500 γρ. Τριβελάκι MISKO

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

300 γρ. καλαμπόκι βρασμένο

300 γρ. κόκκινα φασόλια βρασμένα

1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη

1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη

½ ματσάκι μαϊντανό ή φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο

2 αβοκάντο ώριμα

6 κ.σ. ελαιόλαδο

2 κ.σ. χυμό λεμονιού

1 κ.σ. μουστάρδα

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.

Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Τριβελάκι MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.

Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ξεπλένουμε κάτω από τρεχούμενο νερό. Τα αφήνουμε να στραγγίξουν.

Σε μεγάλο μπολ χτυπάμε με πιρούνι το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, την μουστάρδα, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Προσθέτουμε στο μπολ το κρεμμύδι, το καλαμπόκι, τα φασόλια, τις πιπεριές, το μαϊντανό (ή τον κόλιανδρο), τα ζυμαρικά και το αβοκάντο και ανακατεύουμε απαλά.

Σερβίρουμε την μακαρονοσαλάτα σε θερμοκρασία δωματίου ή κρύα από το ψυγείο.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.