Κατηγορίες Συνταγής:
Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Ορεκτικά Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Νηστίσιμες Συνταγές Συνταγές Light Συνταγές με Όσπρια Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές για Pasta Party Ευκολες Συνταγές για Παιδιά Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές για Σαρακοστή Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές για Παιδικά Πάρτυ Vegan Συνταγές Vegetarian Συνταγές Συνταγές Χωρίς Γαλακτοκομικά Συνταγές με Τριβελάκι Μακαρονάδες του κόσμου Συνταγές για Μακαρονοσαλάτα
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Τριβελάκι
500 γρ. Τριβελάκι MISKO
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
300 γρ. καλαμπόκι βρασμένο
300 γρ. κόκκινα φασόλια βρασμένα
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
½ ματσάκι μαϊντανό ή φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο
2 αβοκάντο ώριμα
6 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. χυμό λεμονιού
1 κ.σ. μουστάρδα
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Τριβελάκι MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ξεπλένουμε κάτω από τρεχούμενο νερό. Τα αφήνουμε να στραγγίξουν.
Σε μεγάλο μπολ χτυπάμε με πιρούνι το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, την μουστάρδα, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Προσθέτουμε στο μπολ το κρεμμύδι, το καλαμπόκι, τα φασόλια, τις πιπεριές, το μαϊντανό (ή τον κόλιανδρο), τα ζυμαρικά και το αβοκάντο και ανακατεύουμε απαλά.
Σερβίρουμε την μακαρονοσαλάτα σε θερμοκρασία δωματίου ή κρύα από το ψυγείο.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.