facebook instagram youtube
Μεξικάνικη μακαρονοσαλάτα με αβοκάντο
Μεξικάνικη μακαρονοσαλάτα με αβοκάντο
shadow shadow
preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 10΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ
PACK_TRIVELAKI

MISKO Τριβελάκι

500 γρ. Τριβελάκι MISKO

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

300 γρ. καλαμπόκι βρασμένο

300 γρ. κόκκινα φασόλια βρασμένα

1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη

1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη

½ ματσάκι μαϊντανό ή φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο

2 αβοκάντο ώριμα

6 κ.σ. ελαιόλαδο

2 κ.σ. χυμό λεμονιού

1 κ.σ. μουστάρδα

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.

Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Τριβελάκι MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.

Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ξεπλένουμε κάτω από τρεχούμενο νερό. Τα αφήνουμε να στραγγίξουν.

Σε μεγάλο μπολ χτυπάμε με πιρούνι το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, την μουστάρδα, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Προσθέτουμε στο μπολ το κρεμμύδι, το καλαμπόκι, τα φασόλια, τις πιπεριές, το μαϊντανό (ή τον κόλιανδρο), τα ζυμαρικά και το αβοκάντο και ανακατεύουμε απαλά.

Σερβίρουμε την μακαρονοσαλάτα σε θερμοκρασία δωματίου ή κρύα από το ψυγείο.

© MISKO 2019. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.