Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές για Ορεκτικά Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές Light Συνταγές για Παιδικά Πάρτυ Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές με Όσπρια Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Σαρακοστή & Νηστεία Συνταγές για Pasta Party Συνταγές για Παιδιά Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Vegan Συνταγές Vegetarian Συνταγές Νηστίσιμες Συνταγές Συνταγές Χωρίς Γαλακτοκομικά Συνταγές με Τριβελάκι Μακαρονάδες του κόσμου Συνταγές για ΜακαρονοσαλάταΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Τριβελάκι
500 γρ. Τριβελάκι MISKO
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
300 γρ. καλαμπόκι βρασμένο
300 γρ. κόκκινα φασόλια βρασμένα
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
½ ματσάκι μαϊντανό ή φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο
2 αβοκάντο ώριμα
6 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. χυμό λεμονιού
1 κ.σ. μουστάρδα
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Τριβελάκι MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ξεπλένουμε κάτω από τρεχούμενο νερό. Τα αφήνουμε να στραγγίξουν.
Σε μεγάλο μπολ χτυπάμε με πιρούνι το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, την μουστάρδα, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Προσθέτουμε στο μπολ το κρεμμύδι, το καλαμπόκι, τα φασόλια, τις πιπεριές, το μαϊντανό (ή τον κόλιανδρο), τα ζυμαρικά και το αβοκάντο και ανακατεύουμε απαλά.
Σερβίρουμε την μακαρονοσαλάτα σε θερμοκρασία δωματίου ή κρύα από το ψυγείο.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.