facebook instagram youtube
GR | EN

Αρκεί το κριθαράκι να είναι Misko!

Αρκεί το κριθαράκι να είναι MISKO! Αρκεί το κριθαράκι να είναι MISKO!

Στο θέμα κριθαράκι, όλοι έχουν άποψη για το πώς πρέπει να το μαγειρέψεις για να σου πετύχει. Κι οι συμβουλές, τα tips και τα μυστικά ολοένα και αυξάνονται, έρχονται από κάθε πλευρά και όλοι -μα όλοι- έχουν κάτι να πουν.

Κάποιοι λένε πως για να γίνει το γιουβέτσι σαν εκείνο της γιαγιάς πρέπει να το αφήσεις λίγο να ξεκουραστεί, ενώ άλλοι λένε πως το σκεύος πρέπει πρώτα να προθερμαθεί.
Το ίδιο ισχύει και για το κριθαρότο. Άλλοι λένε πως για να πετύχει θέλει ανακάτεμα πολύ, ενώ άλλοι λένε πως θέλει το σωστό τυρί.

Σε αυτό που όμως όλοι συμφωνούν είναι πως ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ MISKO.

ΤΟ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΑΡΚΕΙ...
ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΡΙΘΑΡΟΤΟ ΣΟΥ ΑΡΚΕΙ...
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ MISKO;

Γιατί φτιάχνεται από 100%
ελληνικό, υψηλής ποιότητας σιτάρι.

Γιατί χυλώνει άψογα
με τη σάλτσα.

Γιατί παραμένει πάντα σπυρωτό
μετά το μαγείρεμα και δεν
λασπώνει ποτέ.

ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ
ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ MISKO ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ MISKO
syntages
© MISKO 2022. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.