Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές με Μελιτζάνα Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Ορεκτικά Καλοκαιρινές & Ανοιξιάτικες Συνταγές Συνταγές με Θαλασσινά και Ψάρια Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές για Pasta Party Ευκολες Συνταγές για Παιδιά Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές για Παιδικά Πάρτυ Vegetarian Συνταγές Συνταγές με Τορτελίνια Μακαρονάδες του κόσμου Συνταγές για Κόκκινες Μακαρονάδες
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Τορτελίνι με τυριά
250 γρ. Τορτελίνι με τυριά MISKO
500 γρ. ντοματίνια
1 κ.σ. ξερό βασιλικό
1 κ.σ. ξερό θυμάρι
1 κ.σ. ζάχαρη
1 μεγάλη μελιτζάνα
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
12 ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι ψιλοκομμένες
λίγο φρέσκο βασιλικό
ελαιόλαδο
αλάτι

Κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση και τα απλώνουμε σε ένα ταψί. Τα πασπαλίζουμε με αλάτι, θυμάρι, βασιλικό και ζάχαρη και τα περιχύνουμε με 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200ο C για 20 λεπτά.
Κόβουμε την μελιτζάνα σε μικρούς κύβους.
Σε 3 κ.σ. ελαιόλαδο σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο σε δυνατή φωτιά για 3-4 λεπτά, ρίχνουμε τους κύβους της μελιτζάνας και 3 ακόμη κ.σ. ελαιόλαδο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για λίγα λεπτά.
Προσθέτουμε στο μείγμα τα ψητά ντοματίνια και τις ελιές και μαγειρεύουμε την σάλτσα σε χαμηλή φωτιά για 3-4 λεπτά.
Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 2,5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 18 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Τορτελίνι με τυριά MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.
Σουρώνουμε τα Τορτελίνι και τα ρίχνουμε στην σάλτσα με τα ντοματίνια και την μελιτζάνα. Ανακατεύουμε απαλά.
Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με φρέσκο βασιλικό.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.