facebook instagram youtube

Τορτελίνι με μελιτζάνες, ψητά ντοματίνια και ελιές

Συνταγή από: Βαγγέλη Δρίσκα
preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 35΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Τορτελίνι με τυριά

250 γρ. Τορτελίνι με τυριά MISKO

500 γρ. ντοματίνια

1 κ.σ. ξερό βασιλικό

1 κ.σ. ξερό θυμάρι

1 κ.σ. ζάχαρη

1 μεγάλη μελιτζάνα

1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο

2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο

12 ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι ψιλοκομμένες

λίγο φρέσκο βασιλικό

ελαιόλαδο

αλάτι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση και τα απλώνουμε σε ένα ταψί. Τα πασπαλίζουμε με αλάτι, θυμάρι, βασιλικό και ζάχαρη και τα περιχύνουμε με 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200ο C για 20 λεπτά.

Κόβουμε την μελιτζάνα σε μικρούς κύβους.

Σε 3 κ.σ. ελαιόλαδο σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο σε δυνατή φωτιά για 3-4 λεπτά, ρίχνουμε τους κύβους της μελιτζάνας και 3 ακόμη κ.σ. ελαιόλαδο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για λίγα λεπτά.

Προσθέτουμε στο μείγμα τα ψητά ντοματίνια και τις ελιές και μαγειρεύουμε την σάλτσα σε χαμηλή φωτιά για 3-4 λεπτά.

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 2,5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.

Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 18 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Τορτελίνι με τυριά MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.

Σουρώνουμε τα Τορτελίνι και τα ρίχνουμε στην σάλτσα με τα ντοματίνια και την μελιτζάνα. Ανακατεύουμε απαλά.

Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με φρέσκο βασιλικό.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.