Προετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Σπαγγέτι Protein
400 γρ. Spaghetti Protein Misko
50 γρ. πράσο
50 γρ. μελιτζάνα
50 γρ. κολοκυθάκι
50 γρ. κόκκινη πιπεριά
50 γρ. κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
50 γρ. καρότο
125 γρ. τομάτα
25 ml ελαιόλαδο
6 φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένα
80 γρ. πεκορίνο τριμμένο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβουμε σε μικρά μπαστουνάκια την κόκκινη πιπεριά, το κολοκυθάκι, την μελιτζάνα και το πράσο και στο χοντρό μέρος ενός τρίφτη τρίβουμε το καρότο.
Σε ένα μικρό μπολ τοποθετούμε τα μπαστουνάκια μελιτζάνας, τα πασπαλίζουμε με αλάτι και τα αφήνουμε να βγάλουν τα περιττά υγρά τους.
Τοποθετούμε μία κατσαρόλα με νερό σε δυνατή φωτιά και μόλις βράσει, βυθίζουμε την τομάτα στο νερό για 8-10 δευτερόλεπτα, την αποσύρουμε και την βυθίζουμε απευθείας σε ένα μπολ με παγωμένο νερό.
Αφαιρούμε την φλούδα της τομάτας και τα σπόρια της και την κόβουμε σε μικρά κυβάκια.
Τοποθετούμε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό σε δυνατή φωτιά και βράζουμε τα Σπαγγέτι Protein MISKO μέχρι να είναι al dente.
Όση ώρα βράζουν τα Σπαγγέτι Protein MISKO, τοποθετούμε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο.
Σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το πράσο μέχρι να ξεκινήσει να μαλακώνει, προσθέτουμε το καρότο και την μελιτζάνα και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να μελώσουν όλα τα υλικά.
Προσθέτουμε το κολοκυθάκι μαζί με την ψιλοκομμένη τομάτα και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλο 1 λεπτό.
Προσθέτουμε τα Σπαγγέτι Protein MISKO μαζί με λίγο από το νερό στο όποιο έβραζαν, πασπαλίζουμε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να δέσει η μακαρονάδα.
Πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομμένο βασιλικό, ανακατεύουμε μία τελευταία φορά και σερβίρουμε σε βαθιά, ατομικά πιάτα με το τριμμένο πεκορίνο από πάνω.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
Σύνδεση