facebook instagram youtube

Σπαγγέτι με μελιτζάνα και πεκορίνο

preperation 30΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 20΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Σπαγγέτι Protein

400 γρ. Σπαγγέτι Protein MISKO

400 γρ. μελιτζάνα

100 γρ. πεκορίνο τριμμένο

50 γρ. κρεμμύδι κόκκινο

80 γρ. ελαιόλαδο

50 γρ. ζωμό λαχανικών

6 φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένα

Αλάτι

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ξεφλουδίζουμε τμηματικά τις μελιτζάνες και σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι τις κόβουμε σε μικρά κυβάκια και ψιλοκόβουμε το κόκκινο κρεμμύδι.

Τοποθετούμε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό σε δυνατή φωτιά και βράζουμε τα Σπαγγέτι Protein MISKO μέχρι να είναι al dente.

Όση ώρα βράζουν τα Σπαγγέτι Protein MISKO, τοποθετούμε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο.

Σοτάρουμε το κρεμμύδι μαζί με την μελιτζάνα μέχρι να μελώσουν όλα τα υλικά, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Σβήνουμε με τον ζωμό λαχανικών και μόλις εξατμιστεί προσθέτουμε τα Σπαγγέτι Protein MISKO μαζί με λίγο από το νερό στο όποιο έβραζαν, και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να δέσει η μακαρονάδα.

Πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομμένο βασιλικό και το τριμμένο πεκορίνο, ανακατεύουμε μία τελευταία φορά και σερβίρουμε σε βαθιά, ατομικά πιάτα με λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι από πάνω.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.