Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές με Σπανάκι Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές Light Οικονομικές Συνταγές Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές με Ζυμαρικά Τρικολόρε Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Συνταγές με Τριβελάκι Συνταγές για Μακαρονοσαλάτα
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Τριβελάκι Τρικολόρε
500 γρ. Τριβελάκι Τρικολόρε MISKO
200 γρ. Λιαστές ντομάτες, κομμένες σε φέτες
150 γρ. Καπνιστή γαλοπούλα, κομμένη σε κύβους
1 σκελίδα σκόρδο
4 κούπες φρέσκο σπανάκι
Αλάτι
Μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Τριβελάκι Τρικολόρε MISKO. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναγράφεται στη συσκευασία.
Παράλληλα σε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε τις λιαστές ντομάτες με 4 κ.σ. από το λάδι που έχουν στο βαζάκι τους. Έπειτα προσθέτουμε την καπνιστή γαλοπούλα μαζί με το σκόρδο. Σοτάρουμε για 4-5 λεπτά.
Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα προσθέτουμε στο τηγάνι. Ανακατεύουμε πολύ καλά. Απομακρύνουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το σπανάκι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά.
Σερβίρουμε τη σαλάτα κρύα ή και ζεστή.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
Σύνδεση