facebook instagram youtube

Μακαρονάδα λαχανικών με μελιτζάνα και πιπεριά Φλωρίνης

preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 20΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat μέτρια Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Τριβελάκι

500 γρ. Τριβελάκι MISKO

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες

2 μελιτζάνες φλάσκες σε κυβάκια

250 γρ. ντοματίνια κομμένα στη μέση

4 ψητές πιπεριές Φλωρίνης (σε βάζο) σε λωρίδες

½ ματσάκι φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο

ελαιόλαδο

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνουμε 5-6 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2-3 λεπτά μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε τις μελιτζάνες, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τις σοτάρουμε για 8-10 λεπτά σε μέτρια φωτιά, μέχρι να μαλακώσουν και να πάρουν χρώμα.

Προσθέτουμε τα ντοματίνια και το σκόρδο σοτάρουμε για 3-4 λεπτά να μαραθούν και να λιώσουν. Προσθέτουμε και τις πιπεριές Φλωρίνης και ανακατεύουμε.

Παράλληλα ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.

Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Τριβελάκι MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναγράφεται στην συσκευασία.

Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα μεταφέρουμε κατευθείαν στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Ανακατεύουμε απαλά και αποσύρουμε από τη φωτιά.

Σερβίρουμε αμέσως πασπαλίζοντας τα ζυμαρικά με ψιλοκομμένο βασιλικό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.