facebook instagram youtube

Τορτελίνι ολικής με μανιτάρια και σπανάκι

Μια κρεμώδης σάλτσα με σπανάκι και μανιτάρια αποτελεί την τέλεια επιλογή για ένα πραγματικά νόστιμο και χορταστικό πιάτο με Τορτελίνι Ολικής Άλεσης. Φτιάχνεται γρήγορα και εύκολα, ιδανικό για ένα νόστιμο δείπνο το βράδυ.

shadow shadow
preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 20΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Τορτελίνι Ολικής Άλεσης με τυριά

500 γρ. Τορτελίνι με τυριά Ολικής Άλεσης MISKO

2 κ.σ. ελαιόλαδο

2 κρεμμύδια ξερά, ψιλοκομμένα

400 γρ. μανιτάρια λευκά, σε φέτες

2 κ.σ. βούτυρο

1 κ.γ. θυμάρι, ξερό

2 σκελίδες σκόρδο

150 ml νερό ζυμαρικών

100 γρ. Φρέσκο σπανάκι

50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη

Αλάτι

Μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 2,5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 17 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Τορτελίνι με Τυριά Ολικής Άλεσης MISKO. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναγράφεται στη συσκευασία.

Παράλληλα, σε ένα μεγάλο τηγάνι προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια μέχρι να μαλακώσουν. Έπειτα προσθέτουμε το βούτυρο και τα μανιτάρια μαζί με το σκόρδο και το θυμάρι.

Μόλις τα μανιτάρια μαλακώσουν προσθέτουμε το νερό από τα ζυμαρικά που έβρασαν και ανακατεύουμε. Αφήνουμε να μαγειρευτούν για 1-2 λεπτά και έπειτα προσθέτουμε την παρμεζάνα. Ανακατεύουμε καλά.

Τέλος προσθέτουμε στο τηγάνι το σπανάκι και ανακατεύουμε καλά μέχρι να μαραθεί το σπανάκι.

Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα προσθέτουμε και αυτά στο τηγάνι. Πασπαλίζουμε με μαύρο πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.