Προετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Τορτελίνι Ολικής Άλεσης με τυριά
500 γρ. Τορτελίνι με τυριά Ολικής Άλεσης MISKO
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια ξερά, ψιλοκομμένα
400 γρ. μανιτάρια λευκά, σε φέτες
2 κ.σ. βούτυρο
1 κ.γ. θυμάρι, ξερό
2 σκελίδες σκόρδο
150 ml νερό ζυμαρικών
100 γρ. Φρέσκο σπανάκι
50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
Αλάτι
Μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 2,5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 17 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Τορτελίνι με Τυριά Ολικής Άλεσης MISKO. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναγράφεται στη συσκευασία.
Παράλληλα, σε ένα μεγάλο τηγάνι προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια μέχρι να μαλακώσουν. Έπειτα προσθέτουμε το βούτυρο και τα μανιτάρια μαζί με το σκόρδο και το θυμάρι.
Μόλις τα μανιτάρια μαλακώσουν προσθέτουμε το νερό από τα ζυμαρικά που έβρασαν και ανακατεύουμε. Αφήνουμε να μαγειρευτούν για 1-2 λεπτά και έπειτα προσθέτουμε την παρμεζάνα. Ανακατεύουμε καλά.
Τέλος προσθέτουμε στο τηγάνι το σπανάκι και ανακατεύουμε καλά μέχρι να μαραθεί το σπανάκι.
Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα προσθέτουμε και αυτά στο τηγάνι. Πασπαλίζουμε με μαύρο πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.