Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές με Μανιτάρια Συνταγές με Σπανάκι Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Φθινοπωρινές και Χειμωνιάτικες Συνταγές Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές Light Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές Χωρίς Γλουτένη Συνταγές της Funky Cook Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Συνταγές για Ραντεβού Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Vegetarian Συνταγές Συνταγές Χωρίς Γλουτένη Συνταγές με Σπαγγέτι Συνταγές για Κόκκινες ΜακαρονάδεςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Σπαγγέτι Χωρίς Γλουτένη
400 γρ. Σπαγγέτι Χωρίς Γλουτένη MISKO
8 λιαστές ντομάτες, ψιλοκομμένες
300 γρ. μανιτάρια καφέ, κομμένα σε φέτες
100 γρ. τρυφερά φύλλα σπανάκι
3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη
3 κ.σ. παρμεζάνα, τριμμένη
3 κ.σ. κουκουνάρι καβουρδισμένο
2 κ.γ. φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο
2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1 κ.γ. αποξηραμένο βασιλικό
100ml ημίγλυκο λευκό κρασί
150ml ζωμό μανιταριών ή λαχανικών
30ml ελαιόλαδο
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αλάτι
Σε ένα ευρύχωρο βαθύ τηγάνι βάζουμε τα μανιτάρια με το ελαιόλαδο και τα σοτάρουμε μέχρι να βγάλουν όλα τα υγρά τους.
Προσθέτουμε το σκόρδο, τις λιαστές ντομάτες, προσθέτουμε το θυμάρι, τον βασιλικό, το κουκουνάρι, το τσίλι, αλατοπιπερώνουμε, σβήνουμε με το κρασί και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 5’.
Ταυτόχρονα σε νερό που βράζει προσθέτουμε 30g αλάτι και τα Σπαγγέτι Χωρίς Γλουτένη MISKO τα οποία βράζουμε για 11’.
Προσθέτουμε στο τηγάνι σπανάκι, την παρμεζάνα, απευθείας από την κατσαρόλα τα Σπαγγέτι Χωρίς Γλουτένη MISKO και τον ζωμό μανιταριών.
Ανακατεύουμε καλά, προσθέτουμε τον μαϊντανό και σερβίρουμε.
Tips:
H παρμεζάνα είναι προαιρετική, μπορούμε να φτιάξουμε την συνταγή και σε vegan εκδοχή αφαιρώντας την ή να την αντικαταστήσουμε με κάποιο αντίστοιχο vegan τυρί
Αν δεν έχουμε ζωμό μανιταριών χρησιμοποιούμε ζωμό λαχανικών
Είμαστε φειδωλοί με το αλάτι καθώς ο ζωμός μανιταριού και η λιαστή ντομάτα δίνουν ήδη ένταση στη γεύση
Την πιπεριά τσίλι μπορούμε να την αντικαταστήσουμε με μια μικρή κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.