facebook instagram youtube

Μακαρονασαλάτα με Μανιτάρια

preperation Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 13΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Ολικής Άλεσης Τριβελάκι

500 γρ. Τριβελάκι Ολικής MISKO

2 κ.σ. βούτυρο

400 γρ. μανιτάρια, λευκά

1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή

2 κ.σ. ελαιόλαδο

4 σκελίδες σκόρδο

3 κ.σ. κουκουνάρι

1 κ.σ. ρίγανη

1/2 μπούκοβο (προαιρετικά)

1/2 κούπα μαϊντανό, ψιλοκομμένο

1 κ.σ. χυμό λεμονιού

4 κ.σ. παρμεζάνα, τριμμένη

Αλάτι

Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Τριβελάκι Ολικής MISKO. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.

Σε ένα μεγάλο τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το βούτυρο και μόλις λιώσει τα μανιτάρια μαζί με την πάπρικα. Σοτάρουμε για 4-5 λεπτά ανακατεύοντας ανά διαστήματα. Απομακρύνουμε τα μανιτάρια από το τηγάνι και τα αφήνουμε στην άκρη.

Στο ίδιο τηγάνι προσθέτουμε το ελαιόλαδο μαζί με το σκόρδο. Σοτάρουμε το σκόρδο για 2-3 λεπτά ώστε να αρωματιστεί το ελαιόλαδο. Απομακρύνουμε το σκόρδο από το τηγάνι και έπειτα προσθέτουμε το κουκουνάρι και το καβουρδίζουμε για 4-5 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά.

Έπειτα προσθέτουμε στο τηγάνι τη ρίγανη, το μπούκοβο, τον μαϊντανό και το χυμό του λεμονιού. Ανακατεύουμε πολύ καλά για 1-2 λεπτά.

Επιστρέφουμε τα μανιτάρια στο τηγάνι και ανακατεύουμε και πάλι απαλά.

Μόλις είναι έτοιμα τα ζυμαρικά τα σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα προσθέτουμε και αυτά στο τηγάνι. Ανακατεύουμε πολύ καλά και σερβίρουμε με παρμεζάνα.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.