
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Σιμιγδάλι Ψιλό
4 αυγά, μεσαία
450 ml γάλα
200 ml σπορέλαιο
330 γρ. σιμιγδάλι ψιλό MISKO
270 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
2 κ.γ. baking powder
400 γρ. φέτα
Μαύρο πιπέρι
2-3 κ.σ. σουσάμι

Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε τα αυγά, το σπορέλαιο και το γάλα και χτυπάμε με τη βοήθεια ενός αυγοδάρτη.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το σιμιγδάλι, το αλεύρι και το baking powder. Ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Σπάμε σε μικρότερα κομμάτια τη φέτα με τα χέρια μας και την προσθέτουμε μαζί με το λίγο μαύρο πιπέρι στο μείγμα. Ανακατεύουμε καλά με μια σπάτουλα.
Αλευρωβουτυρώνουμε ένα στρογγυλό ταψί διαμέτρου 25 εκ. και αδειάζουμε το μείγμα. Πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C, για 30 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει.
Απομακρύνομε από το φούρνο, αφήνουμε να κρυώσει ελαφρά και σερβίρουμε.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.