Προετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Μακαρόνια Τρυπητά No5
500 γρ. Τρυπητά Νο5 MISKO
2 κ.σ. βούτυρο
2+3 κ.σ. ελαιόλαδο
300 γρ. μυζήθρα, ξερή, τριμμένη με τα χέρια
4 αυγά, μεσαία
αλάτι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Τρυπητά Νο5 MISKO. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε 2 κ.σ. βούτυρο μαζί με 2 κ.σ. ελαιόλαδο. Μόλις ζεσταθούν καλά προσθέτουμε την τριμμένη μυζήθρα και ανακατεύουμε πολύ καλά για περίπου 5 λεπτά. Θέλουμε η μυζήθρα να σκουρύνει ελαφρώς, αλλά όχι να καεί.
Παράλληλα σε ένα δεύτερο αντικολλητικό τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε 3 κ.σ. ελαιόλαδο. Μόλις ζεσταθεί καλά τηγανίζουμε τα αυγά. Προσοχή, δε θέλουμε να ψηθεί ο κρόκος, τα προτιμάμε μελάτα.
Μόλις τα ζυμαρικά μας είναι έτοιμα, τα σουρώνουμε και τα προσθέτουμε στο τηγάνι. Ανακατεύουμε πολύ καλά και σερβίρουμε αμέσως με φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι και ένα αυγό σε κάθε μερίδα.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.