facebook instagram youtube

Τσουχτή μακαρονάδα

Μια υπέροχη συνταγή που θα σου λύσει τα χέρια τις ημέρες που δεν έχεις χρόνο, πολλά υλικά αλλά και όρεξη για μαγείρεμα. Τσουχτή με τηγανητά αυγά, μελάτα κατά προτίμηση ώστε ο κρόκος να αγκαλιάσει τα ζυμαρικά μας.

shadow shadow
preperation Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 15΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Μακαρόνια Τρυπητά No5

500 γρ. Τρυπητά Νο5 MISKO

2 κ.σ. βούτυρο

2+3 κ.σ. ελαιόλαδο

300 γρ. μυζήθρα, ξερή, τριμμένη με τα χέρια

4 αυγά, μεσαία

αλάτι

φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Τρυπητά Νο5 MISKO. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.

Σε ένα μεγάλο τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε 2 κ.σ. βούτυρο μαζί με 2 κ.σ. ελαιόλαδο. Μόλις ζεσταθούν καλά προσθέτουμε την τριμμένη μυζήθρα και ανακατεύουμε πολύ καλά για περίπου 5 λεπτά. Θέλουμε η μυζήθρα να σκουρύνει ελαφρώς, αλλά όχι να καεί.

Παράλληλα σε ένα δεύτερο αντικολλητικό τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε 3 κ.σ. ελαιόλαδο. Μόλις ζεσταθεί καλά τηγανίζουμε τα αυγά. Προσοχή, δε θέλουμε να ψηθεί ο κρόκος, τα προτιμάμε μελάτα.

Μόλις τα ζυμαρικά μας είναι έτοιμα, τα σουρώνουμε και τα προσθέτουμε στο τηγάνι. Ανακατεύουμε πολύ καλά και σερβίρουμε αμέσως με φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι και ένα αυγό σε κάθε μερίδα.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.