facebook instagram youtube

Μπεσαμέλ

Μια από τις πιο βασικές σάλτσες στην κουζίνα, στην πιο απλή αλλά και νόστιμη εκδοχή της. Ιδανική για κλασικές συνταγές όπως το παστίτσιο, ή ο αγαπημένος μας μουσακάς.

shadow shadow
preperation Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 19΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 10 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Παστίτσιο No2

100 γρ. βούτυρο

100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

1 λίτρο γάλα

2 κρόκους

αλάτι

μαύρο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια μεγάλη και βαθιά κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο.

Προσθέτουμε το αλεύρι και με ένα σύρμα ανακατεύουμε μέχρι να ψηθεί το αλεύρι και να βγάλει το χαρακτηριστικό άρωμα.

Προσθέτουμε στην κατσαρόλα με δόσεις το γάλα και ανακατεύουμε καθόλη τη διάρκεια.

Απομακρύνουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε δύο κρόκους. Ανακατεύουμε ζωηρά.

Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε για τελευταία φορά.

Απλώνουμε την μπεσαμέλ πάνω από παστίτσιο.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.