
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Παστίτσιο No2
100 γρ. βούτυρο
100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
1 λίτρο γάλα
2 κρόκους
αλάτι
μαύρο πιπέρι

Πάμε να φτιάξουμε βήμα βήμα την πιο νόστιμη μπεσαμέλ.
Σε μια μεγάλη και βαθιά κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο.
Προσθέτουμε το αλεύρι και με ένα σύρμα ανακατεύουμε μέχρι να ψηθεί το αλεύρι και να βγάλει το χαρακτηριστικό άρωμα.
Προσθέτουμε στην κατσαρόλα με δόσεις το γάλα και ανακατεύουμε καθόλη τη διάρκεια.
Απομακρύνουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε δύο κρόκους. Ανακατεύουμε ζωηρά.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε για τελευταία φορά.
Απλώνουμε την μπεσαμέλ πάνω από παστίτσιο.
Η μπεσαμέλ μας είναι έτοιμη!
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Λαχταριστή μπεσαμέλ εύκολα και γρήγορα με σίγουρη επιτυχία!
Κλασσική, απλή συνταγή για μπεσαμελ, πετυχαίνει κάθε φορά, την κάνω για παστίτσιο, μουσακά, κρεπες, λαζανια, παπουτσάκια, και άλλες συνταγές.
Η πιο κρεμώδης μπεσαμέλ!! Αξίζει φουλ!
Πολύ ευκολη συνταγή για γρήγορη μπεσαμέλ!