facebook instagram youtube

Μανιάτικη Τσουχτή (Μακαρονάδα με Μυζήθρα και Αυγό)

tsouxti_1920x1080
tsouxti_1920x1080
shadow shadow
preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 15΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ
PACK_SPAGETTI6.png

MISKO Σπαγγέτι No6

500 γρ. Σπαγγέτι No6 MISKO

200 γρ. σκληρή μυζήθρα

80 ml. ελαιόλαδο

40 γρ. βούτυρο

4 μεγάλα αυγά

Φρεσκοκομμένο μαύρο πιπέρι

Αλάτι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τα Σπαγγέτι No6 MISKO σε άφθονο αλατισμένο νερό για 10 λεπτά και τα στραγγίζουμε.

Σ’ ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το βούτυρο και το μισό ελαιόλαδο και προσθέτουμε 200 γρ. μυζήθρα τριμμένη , ανακατεύουμε και μόλις πάρει χρώμα προσθέτουμε τα μακαρόνια.

Τηγανίζουμε τα αυγά στο υπόλοιπο ελαιόλαδο με φρεσκοκομμένο μαύρο πιπέρι.

Σερβίρουμε στο κάθε πιάτο, μακαρόνια, ένα αυγό από πάνω και επιπλέον φρεσκοκομμένο μαύρο πιπέρι και μυζήθρα.

© MISKO 2019. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.