Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές για Φοιτητές Οικονομικές Συνταγές Συνταγές για Παιδιά Συνταγές με Τυρί Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές της Funky Cook Παραδοσιακές Συνταγές Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Παιδιά Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Φθινοπωρινές και Χειμωνιάτικες Συνταγές Vegetarian Συνταγές Συνταγές με Σπαγγέτι Ελληνικές Συνταγές Λευκές μακαρονάδες
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Σπαγγέτι No6
500 γρ. Σπαγγέτι No6 MISKO
200 γρ. σκληρή μυζήθρα
80 ml. ελαιόλαδο
40 γρ. βούτυρο
4 μεγάλα αυγά
Φρεσκοκομμένο μαύρο πιπέρι
Αλάτι

Βράζουμε τα Σπαγγέτι No6 MISKO σε άφθονο αλατισμένο νερό για 10 λεπτά και τα στραγγίζουμε.
Σ’ ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το βούτυρο και το μισό ελαιόλαδο και προσθέτουμε 200 γρ. μυζήθρα τριμμένη , ανακατεύουμε και μόλις πάρει χρώμα προσθέτουμε τα μακαρόνια.
Τηγανίζουμε τα αυγά στο υπόλοιπο ελαιόλαδο με φρεσκοκομμένο μαύρο πιπέρι.
Σερβίρουμε στο κάθε πιάτο, μακαρόνια, ένα αυγό από πάνω και επιπλέον φρεσκοκομμένο μαύρο πιπέρι και μυζήθρα.