Η MISKO Running Team και το απολαυστικό Pasta Party έκλεψαν τις εντυπώσεις στο Kallithea Night Run 2019!

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, η Καλλιθέα φωτίστηκε από δρομείς και η πλατεία Τζιτζιφιών «πλημμύρισε» από υπέροχες μυρωδιές! H MISKO για πρώτη χρονιά έδωσε το παρών στο Kallithea Night Run τόσο με την πολυπληθή MISKO Running Team αλλά και μέσα από ένα γευστικό MISKO Pasta Party. Οι δρομείς, μετά τον αγώνα, απόλαυσαν μοναδικές συνταγές ζυμαρικών MISKO ενώ παράλληλα ανέκτησαν και τη χαμένη τους ενέργεια!

Το απολαυστικό Pasta Party της MISKO μοίρασε περισσότερες από 3.000 μερίδες στους δρομείς του Kallithea Night Run 2019 κλέβοντας τις εντυπώσεις. Τα αγαπημένα ζυμαρικά MISKO, αλλά και τα σχήματα από τη Σειρά Ολικής Άλεσης, σε συνδυασμό με ξεχωριστές σάλτσες πρόσφεραν μια ιδιαίτερη γευστική εμπειρία γεμάτη ενέργεια σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Παράλληλα, η MISKO Running Team ενίσχυσε με τη συμμετοχή της το Kallithea Night Run ενώ απέσπασε και το βραβείο της πολυπληθέστερης ομάδας μια και ξεπέρασε τα 80 άτομα. Στελέχη, συνεργάτες καθώς και επώνυμοι φίλοι της MISKO φώτισαν την Καλλιθέα. Ανάμεσα στους δρομείς της MISKO Running Team έτρεξαν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο   Κωνσταντίνος Βασάλος, η Λίλα Κουντουριώτη και η Φιλιώ Τσινόγλου που κατέφθασε από το Βόλο για στηρίξει αυτήν την ενέργεια.

Η MISKO ξεκίνησε δυναμικά την παρουσία της, για τη νέα δρομική σεζόν, ως χορηγός του event Kallithea Night Run ενώ μέσα από το MISKO Pasta Party και τις συμμετοχές της MISKO Running Team έδειξε έμπρακτα την στήριξή της στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και βρίσκεται σε συνεχή προετοιμασία για να συμμετάσχει ενεργά στα δρομικά events, προάγοντας πάντα τις αξίες και το όραμα της MISKO!

 

Κάθε Μέρα Run … Κάθε Μέρα MISKO

**