ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΙ ΓΕΥΣΕΙΣ MISKO ΣΤΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ

Η MISKO, η πιο αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών της ελληνικής αγοράς, βραβεύτηκε με χρυσό βραβείο για τα 85 χρόνια ιστορικής παρουσίας στην Ελλάδα στο Συμπόσιο 100 χρόνων της ελληνικής αγοράς τροφίμων και ποτών που διοργανώθηκε στο Ζάππειο υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ). Το βραβείο εκ μέρους της MISKO παρέλαβε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Barilla Hellas κ. Γιώργος Σπηλιόπουλος ο οποίος τόνισε ότι «η βράβευση των εταιριών τροφίμων και ιδίως των ιστορικών μαρκών όπως η MISKO έχουν ιδιαίτερη συμβολική σημασία, ιδίως σε μία εποχή όπως η σημερινή, καθώς αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας στηρίζοντας τον πρωτογενή τομέα, προσφέροντας θέσεις εργασίας αλλά και δημιουργώντας πρωτεύουσας σημασίας προϊόντα όπως τα προϊόντα διατροφής.»

Η βράβευση της MISKO αποτελεί για μία διάκριση με ξεχωριστή σημασία καθώς αναδεικνύει την ιστορικότητα και την ελληνική ταυτότητα της MISKO που είναι συνυφασμένη με την παράδοση κάθε ελληνικής οικογένειας αλλά και την ιστορία της ελληνικής διατροφής συνολικά.

Για περισσότερες από 8 δεκαετίες η MISKO δημιουργεί με φροντίδα, μεράκι και σεβασμό στην ελληνική γαστρονομική παράδοση ζυμαρικά που συνδυάζουν τη θρεπτικότητα και τη γεύση. Στο πλαίσιο του Συμποσίου, διοργανώθηκε επίσης, από τις 29 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου, Έκθεση των βραβευόμενων μαρκών, στην οποία η MISKO συμμετείχε με ένα εντυπωσιακό περίπτερο που προσέλκυσε χιλιάδες επισκέπτες. Στο περίπτερο, που ντύθηκε με το χαρακτηριστικό φούξια χρώμα της MISKO αλλά και ιστορικές διαφημίσεις της μάρκας από τα πρώτα χρόνια της ιστορίας της μέχρι σήμερα, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν παλιές τηλεοπτικές διαφημίσεις της MISKO, να μάθουν για τη μάρκα και να πάρουν δείγματα ζυμαρικών. Χαμογελαστές προωθήτριες καλωσόριζαν τους επισκέπτες της έκθεσης στο περίπτερο, ενώ ο μάγειρας και οι σερβιτόροι που επάνδρωσαν την εντυπωσιακή κουζίνα της MISKO ετοίμαζαν και σέρβιραν ατομικές μερίδες με γεύσεις από ζυμαρικά και σάλτσες MISKO.

Τα ζυμαρικά MISKO, παράγονται αποκλειστικά στην Ελλάδα, από σιτάρι άριστης ποιότητας που καλλιεργείται από Έλληνες παραγωγούς μέσα από διαδικασίες Ορθής Γεωργικής Παραγωγής. Με μία πολύχρονη ιστορία 85 ετών η MISKO συνεχίζει να αποτελεί αγαπημένη επιλογή των καταναλωτών για το καθημερινό τραπέζι χάρη στη γευστική αξία και την ποιότητα που εγγυάται το όνομα και η παράδοση της MISKO. MISKO πάντα κοντά μας, πάντα με αγάπη.