Χρυσό βραβείο για τη MISKO στα Digital Media Awards 2015

To Gold Award απέσπασε η MISKO, η πιο αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών στην Ελλάδα, στα Digital Media Awards 2015, στην κατηγορία Best Tablet Edition για το e-book «Τα Μυστικά της Ελληνικής Κουζίνας». Tο πρώτο e-book στην Ελλάδα στην κατηγορία της μαγειρικής από την MISKΟ, επαναπροσδιορίζει με ένα πρωτοποριακό τρόπο τη σχέση χρήστη και περιεχομένου, αφού με αυτό η MISKO δημιουργεί ένα νέο εργαλείο που θα αποτελέσει «σύμμαχο» των φίλων των ζυμαρικών στην κουζίνα.

Μέσα από μια φιλική και εύχρηστη πλατφόρμα, οι χρήστες μπορούν με το «άγγιγμα του δαχτύλου τους» να αντλήσουν έμπνευση μέσα από 60 απολαυστικές συνταγές ζυμαρικών, ταξινομημένες σε 11 κατηγορίες που συνοδεύονται από πλήθος φωτογραφιών και την αναλυτική λίστα με τα υλικά, αλλά και να παρακολουθήσουν video με τις πιο δημοφιλείς συνταγές και μοναδικά «μυστικά» με την υπογραφή του διάσημου chef Βαγγέλη Δρίσκα. «Αναγνωρίζουμε πως υπάρχει ένα πολύ μεγάλο κοινό ανθρώπων που αγαπούν τη μαγειρική και τα ζυμαρικά και χρησιμοποιούν Τablets και Smartphones, το οποίο θέλαμε όχι απλώς να προσεγγίσουμε αλλά να ενθουσιάσουμε!

Έτσι προχωρήσαμε στη δημιουργία του e-book «Τα Μυστικά της Ελληνικής Κουζίνας», το οποίο είναι το πρώτο e-book στην Ελλάδα στην κατηγορία της μαγειρικής και αποτελεί ένα νέο κανάλι επικοινωνίας με το κοινό της μαγειρικής και, δει, με περιεχόμενο ειδικά σχεδιασμένο για tablets. Υποδεχόμαστε με χαρά το Gold Award στα Digital Media Awards 2015 που αποτελεί επιβράβευση και επιβεβαίωση αυτής της καινοτόμου marketing ενέργειας» δήλωσε ο κ. Mιχάλης Μάνθος, Marketing Manager της MISKO.