ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ «ΕΠΩΝΥΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ» ΓΙΑ ΤΗ MISKO ΣΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ MADE IN GREECE 2013

Η MISKO, η πιο αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών της Ελλάδας, απέσπασε την τιμητική διάκριση «ΕΠΩΝΥΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ» στα βραβεία MADE IN GREECE 2013, που διοργανώθηκαν για πρώτη φορά φέτος από την Ελληνική Ακαδημία Marketing. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013 υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Υπουργείου Εξωτερικών και στόχο είχε να επιβραβεύσει την παραγωγικότητα και να αναδείξει την Ελλάδα.

Στην εκδήλωση παρευρέθη ο Διευθυντής Marketing της MISKO, Θάνος Αθανασόπουλος, ο οποίος με αφορμή την τιμητική διάκριση, μεταξύ άλλων, δήλωσε «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την τιμητική διάκριση που λάβαμε, καθώς για περισσότερο από 86 χρόνια, όπου υπάρχει Ελλάδα, υπάρχει MISKO. Είμαστε σταθερά πρώτοι όλα αυτά τα χρόνια στις προτιμήσεις του ελληνικού κοινού και αντιμετωπίζουμε με απόλυτο σεβασμό τον καταναλωτή, αφού όλα αυτά τα χρόνια η MISKO είναι συνώνυμη της ελληνικότητας και της οικογενειακής παράδοσης».

Η τιμητική διάκριση που απέσπασε η MISKO, η μακροβιότερη μάρκα ζυμαρικών στην Ελλάδα, αποτελεί έμπρακτη επιβεβαίωση της σχέσης εμπιστοσύνης που έχει χτίσει με το καταναλωτικό κοινό και της ποιότητας των προϊόντων που σερβίρονται στο ελληνικό τραπέζι αλλά και δέσμευση για βελτιστοποίηση των προϊόντων και διαδικασιών της, ώστε να διατηρήσει την ηγετική της θέση ως «ναυαρχίδα» της εγχώριας παραγωγής ζυμαρικών.