facebook instagram youtube

Vegan Καρμπονάρα

Συνταγή από: Madame Ginger
preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 25΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Λιγκουίνι-Λαζάνια

500 γρ. Λαζάνια MISKO

100 γρ. vegan μπουκίτσες μπέικον

½ κ.γ. καπνιστή πάπρικα

70 γρ. κάσιους μουλιασμένα σε νερό αποβραδίς

120 ml γάλα σόγιας χωρίς ζάχαρη ή μαγειρική κρέμα κάσιους

3 σκελίδες σκόρδο τριμμένες

1 ½ κ.σ. διατροφική μαγιά

1 ½ κ.σ. χυμό λεμονιού

¼ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

ελαιόλαδο

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε τηγάνι ζεσταίνουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε το vegan μπέικον για 5 λεπτά, μέχρι να πάρει χρώμα και να γίνει τραγανό. Το μεταφέρουμε σε πιάτο με απορροφητικό χαρτί.

Βάζουμε σε blender ή επεξεργαστή τροφίμων (μούλτι) τα κάσιους στραγγισμένα, το γάλα σόγιας (ή την κρέμα κάσιους), το σκόρδο, τη διατροφική μαγιά, το χυμό λεμονιού, 4 κ.σ. ελαιόλαδο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και πολτοποιούμε σε ρευστή σάλτσα.

Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.

Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Λαζάνια MISKO. Ανακατεύουμε με μια πιρούνα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.

Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα στην οποία έβρασαν μαζί με τη σάλτσα και το vegan μπέικον. Ανακατεύουμε καλά να ενωθούν τα υλικά.

Σερβίρουμε αμέσως πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.