Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές από τη Madame Ginger Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Συνταγές για Ραντεβού Συνταγές για Σαρακοστή & Νηστεία Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Φθινοπωρινές και Χειμωνιάτικες Συνταγές Vegan Συνταγές Vegetarian Συνταγές Νηστίσιμες Συνταγές Συνταγές Χωρίς Γαλακτοκομικά Συνταγές με Λιγκουίνι/Λαζάνια Μακαρονάδες του κόσμου Συνταγές για Ιταλικές Μακαρονάδες Λευκές μακαρονάδεςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Λιγκουίνι-Λαζάνια
500 γρ. Λαζάνια MISKO
100 γρ. vegan μπουκίτσες μπέικον
½ κ.γ. καπνιστή πάπρικα
70 γρ. κάσιους μουλιασμένα σε νερό αποβραδίς
120 ml γάλα σόγιας χωρίς ζάχαρη ή μαγειρική κρέμα κάσιους
3 σκελίδες σκόρδο τριμμένες
1 ½ κ.σ. διατροφική μαγιά
1 ½ κ.σ. χυμό λεμονιού
¼ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Σε τηγάνι ζεσταίνουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε το vegan μπέικον για 5 λεπτά, μέχρι να πάρει χρώμα και να γίνει τραγανό. Το μεταφέρουμε σε πιάτο με απορροφητικό χαρτί.
Βάζουμε σε blender ή επεξεργαστή τροφίμων (μούλτι) τα κάσιους στραγγισμένα, το γάλα σόγιας (ή την κρέμα κάσιους), το σκόρδο, τη διατροφική μαγιά, το χυμό λεμονιού, 4 κ.σ. ελαιόλαδο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και πολτοποιούμε σε ρευστή σάλτσα.
Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Λαζάνια MISKO. Ανακατεύουμε με μια πιρούνα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα στην οποία έβρασαν μαζί με τη σάλτσα και το vegan μπέικον. Ανακατεύουμε καλά να ενωθούν τα υλικά.
Σερβίρουμε αμέσως πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.