facebook instagram youtube

Σάλτσα Βινεγκρέτ

preperation Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 20΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Αχιβάδες

Για τη σάλτσα

80 ml ελαιόλαδο

Χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι

1 κ.γ. μουστάρδα

1/2 κ.γ. αλάτι

1/4 κ.γ. πιπέρι

1 κ.γ. μέλι

1/4 κ.γ. ρίγανη

Για τη μακαρονοσαλάτα

300 γρ. Αχιβάδες MISKO

1 μικρό αγγούρι σε φέτες

1 κούπα βρασμένα ρεβύθια

150 γρ. βρασμένο μπρόκολο (μπουκετάκια)

2 ντομάτες ψιλοκομμένες

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τη βινεγκρέτ βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα βαζάκι με καπάκι και ανακινούμε καλά.  

Γεμίζουμε μία κατσαρόλα με 3 λίτρα νερό και βάζουμε σε υψηλή φωτιά να βράσει. Ρίχνουμε 20 γρ. αλάτι και τις Αχιβάδες ΜISKO. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσουν όση ώρα αναγράφεται στη συσκευασία. Σουρώνουμε και αφήνουμε στην άκρη. 

Στεγνώνουμε τα ρεβύθια (είτε τα έχουμε βράσει από πριν ή χρησιμοποιούμε εμπορίου). 

Βράζουμε το μπρόκολο για 5 λεπτά και το στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας και ψιλοκόβουμε τις ντομάτες και το αγγούρι. 

Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε τα ζυμαρικά, τα ρεβύθια, το μπρόκολο, το αγγούρι και τις ντομάτες και περιχύνουμε με τη βινεγκρέτ. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε. 

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.