
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Σιμιγδάλι Ψιλό
80 γρ. Σιμιγδάλι Ψιλό MISKO
1 λίτρο παχύρρευστο γάλα καρύδας (για μαγειρική χρήση)
150 γρ. ζάχαρη
φρέσκα φρούτα για το σερβίρισμα

Ρίχνουμε το γάλα καρύδας σε κατσαρόλα και το βάζουμε να βράσει σε μέτρια φωτιά. Με το που αρχίσει να βράζει, χαμηλώνουμε τη φωτιά.
Ρίχνουμε το Σιμιγδάλι Ψιλό MISKO σε 2-3 δόσεις, ανακατεύοντας συνέχεια με σύρμα ή ξύλινη κουτάλα.
Προσθέτουμε τη ζάχαρη, ενώ δεν σταματάμε να ανακατεύουμε.
Ανακατεύουμε σταθερά για περίπου 12-15 λεπτά, μέχρι να πήξει το γάλα και να θυμίζει υφή ρευστής κρέμας. Αποσύρουμε από τη φωτιά και μοιράζουμε σε ατομικά μπολάκια.
Αφήνουμε να κρυώσει και καλύπτουμε με διάφανη μεμβράνη. Βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες και σερβίρουμε με φρέσκα φρούτα της αρεσκείας μας.