facebook instagram youtube

Εύκολη σάλτσα για μακαρόνια

preperation Χρόνος
Προετοιμασίας
cup Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Extrafino No12

500 γρ. Extrafino MISKO

200 ml ελαιόλαδο

1 ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες

Χυμό από 2 λεμόνια

2 ντομάτες κομμένες σε κύβους

Φρέσκος δυόσμος

Αλάτι

Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.

Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Extrafino MISKO και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας μείον 1 λεπτό.   

Σε ένα μεγάλο τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι για περίπου 3 λεπτά, μέχρι να χρυσίσει. 

Παράλληλα κόβουμε τις ντομάτες σε κύβους και στύβουμε τα λεμόνια. 

Όταν είναι έτοιμα τα ζυμαρικά, με τη βοήθεια μιας πηρούνας προσθέτουμε τα ζυμαρικά στο τηγάνι. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο βασιλικό και ανακατεύουμε καλά. 

Προσθέτουμε στο τηγάνι το χυμό λεμονιού και τις ντομάτες. Ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά και απομακρύνουμε από τη φωτιά.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.