Κατηγορίες Συνταγής:
Καθημερινες Συνταγές | Τι να μαγειρέψω σήμερα Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές για Σαρακοστή & Νηστεία Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές για Φοιτητές Συνταγές Light Οικονομικές Συνταγές Συνταγές με Miskoτίνη & Extrafino Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Vegetarian Συνταγές Νηστίσιμες Συνταγές Συνταγές Χωρίς Γαλακτοκομικά Συνταγές με Extrafino Συνταγές για Σάλτσες Ζυμαρικών Συνταγές για Κόκκινες Μακαρονάδες
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Extrafino No12
500 γρ. Extrafino MISKO
200 ml ελαιόλαδο
1 ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
Χυμό από 2 λεμόνια
2 ντομάτες κομμένες σε κύβους
Φρέσκος δυόσμος
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Extrafino MISKO και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας μείον 1 λεπτό.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι για περίπου 3 λεπτά, μέχρι να χρυσίσει.
Παράλληλα κόβουμε τις ντομάτες σε κύβους και στύβουμε τα λεμόνια.
Όταν είναι έτοιμα τα ζυμαρικά, με τη βοήθεια μιας πηρούνας προσθέτουμε τα ζυμαρικά στο τηγάνι. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο βασιλικό και ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε στο τηγάνι το χυμό λεμονιού και τις ντομάτες. Ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά και απομακρύνουμε από τη φωτιά.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.