1΄
Χρόνος
Προετοιμασίας
Προετοιμασίας
5΄
Χρόνος
Μαγειρέματος
Μαγειρέματος
εύκολη
Βαθμός
Δυσκολίας
Δυσκολίας
4
Μερίδες
ΥΛΙΚΑ
MISKO Πέννε Ριγκάτε Τρικολόρε
1/2 κούπα ελαιόλαδο
1/4 κούπα μηλόξυδο
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
1 κ.γ. βασιλικό, ξερό
1 κ.γ. ρίγανη, ξερή
1/2 κ.σ. μουστάρδα Dijon
αλάτι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα βαζάκι προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το μηλόξυδο, το σκόρδο, το βασιλικό, τη ρίγανη, τη μουστάρδα, το αλάτι και το πιπέρι. Δοκιμάζουμε και διορθώνουμε σε αλάτι αν χρειάζεται.
Κλείνουμε το καπάκι και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Περιχύνουμε το dressing στην αγαπημένη μας μακαρονοσαλάτα και απολαμβάνουμε.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.