facebook instagram youtube

Άσπρη σάλτσα για μακαρόνια

preperation Χρόνος
Προετοιμασίας
cup Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Χρυσή Σειρά Ματσάτα

500 γρ. Ματσάτα MISKO

200 γρ. βούτυρο

15 φύλλα φασκόμηλο, φρέσκα

150 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη

Αλάτι

Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Ματσάτα MISKO και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας μείον 1 λεπτό.

Κρατάμε στην άκρη 1/2 κούπα από το νερό που έβρασαν τα ζυμαρικά.  

Σε ένα μεγάλο τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε το βούτυρο με το φασκόμηλο και αφήνουμε να μαγειρευτεί για 5 λεπτά χωρίς να ροδίσει. Προσθέτουμε μαύρο πιπέρι και μια πρέζα αλάτι. 

Μόλις είναι έτοιμα τα ζυμαρικά τα σουρώνουμε και τα προσθέτουμε στο τηγάνι. Ανακατεύουμε πολύ καλά και αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο από το νερό που κρατήσαμε.   

Σερβίρουμε ζεστά τα ζυμαρικά με φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα.  

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.