
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Χρυσή Σειρά Ματσάτα
500 γρ. Ματσάτα MISKO
200 γρ. βούτυρο
15 φύλλα φασκόμηλο, φρέσκα
150 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Ματσάτα MISKO και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας μείον 1 λεπτό.
Κρατάμε στην άκρη 1/2 κούπα από το νερό που έβρασαν τα ζυμαρικά.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε το βούτυρο με το φασκόμηλο και αφήνουμε να μαγειρευτεί για 5 λεπτά χωρίς να ροδίσει. Προσθέτουμε μαύρο πιπέρι και μια πρέζα αλάτι.
Μόλις είναι έτοιμα τα ζυμαρικά τα σουρώνουμε και τα προσθέτουμε στο τηγάνι. Ανακατεύουμε πολύ καλά και αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο από το νερό που κρατήσαμε.
Σερβίρουμε ζεστά τα ζυμαρικά με φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.