Η MISKO γιόρτασε με χιλιάδες φίλους της τα 90 χρόνια της με έναν ξεχωριστό τρόπο

Misko-Anniversary-Store-Opening-Event

Με έναν άκρως διασκεδαστικό τρόπο γιόρτασε η MISKO τα 90 της χρόνια παρέα με όλους εκείνους που τη στηρίζουν και την έχουν κατατάξει στην 1η θέση της επιλογής τους.

Το Επετειακό Κατάστημα – Έκπληξη της MISKO στο Athens Metro Mall, στον Άγιο Δημήτριο, υποδέχθηκε τους λάτρεις των ζυμαρικών, και όχι μόνο, και για 1 μήνα περίπου γέμισε το εμπορικό κέντρο με ξεχωριστές γεύσεις και μυρωδιές.

Επαγγελματίες της σίτισης, food bloggers, chefs και διατροφολόγοι βρέθηκαν στο ιδιαίτερο αυτό επετειακό κατάστημα της MISKO και αποκάλυψαν τα μικρά τους μυστικά για τον τρόπο μαγειρέματος των ζυμαρικών, τη διατροφική τους αξία αλλά και δικές τους αγαπημένες συνταγές.

Ο chef Γιώργος Τσούλης και οι food Bloggers Τάσος Αντωνίου (Μα2 Πεινάω), Ελένη Βονισάκου (The Foodie Corner), Εύα Μονόχαρη (Funky Cook) αλλά και η Madame Ginger, φόρεσαν τις ποδιές τους, πήραν τη θέση τους πίσω από την κουζίνα της MISKO και ανέλαβαν να μας μαγειρέψουν μοναδικά πιάτα με τα αγαπημένα τους ζυμαρικά.

Στο πλαίσιο αυτό αλλά και της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, η MISKO βρέθηκε στο πλευρό της Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ΑΝΑΣΑ και σε εκείνους που αντιμετωπίζουν προβλήματα διατροφικής διαταραχής, στηρίζοντας ενεργά τη δράση της. Ταυτόχρονα, στο Επετειακό Κατάστημα της MISKO, είχαν όλοι τη δυνατότητα να συνεισφέρουν στη συνεργασία αυτή με την αγορά των συλλεκτικών αντικειμένων της MISKO που μπορούσαν να βρουν στο Επετειακό Κατάστημα.

Η ενέργεια αυτή της MISKO, εξέλαβε τα πιο θετικά σχόλια, όχι μόνο των επισκεπτών του εμπορικού κέντρου, αλλά και των έντυπων & digital μέσων και των μεγαλύτερων ελληνικών τηλεοπτικών καναλιών της χώρας μας που έσπευσαν να παρακινήσουν το κοινό τους να επισκεφθούν το Επετειακό Κατάστημα της MISKO και να πάρουν μέρος στη γιορτή αυτή.

90 χρόνια τώρα η MISKO μας συντροφεύει σε όλες τις συνταγές που αγαπάμε και απολαμβάνουμε

Παρακαλούμε όπως βρείτε παρακάτω λεπτομέρειες για τη φωτογραφία που συνοδεύει το Δελτίο Τύπου: Μιχάλης Μάνθος (Marketing Manager MISKO & Bakery), Γιώργος Τσούλης (Chef), Λαμπρινή Πάντου (Marketing Professional)

MISKO Επετειακό Κατάστημα στο Athens Metro Mall

Φωτογράφος: Γιώργος Λούβαρης | George Louvaris