«Γιορτή Ελληνικής Κουζίνας με μαγειρικές επιδείξεις και πολλά πλούσια δώρα»

Η MISKO, η πιο αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών των Ελλήνων μας καλωσορίζει στη «Γιορτή Ελληνικής Κουζίνας» και μας καλεί όλους να συμμετέχουμε σε μια σειρά μαγειρικών επιδείξεων με ζυμαρικά MISKO που θα πραγματοποιηθεί σε επιλεγμένα supermarkets και να κερδίσουμε πλούσια δώρα.

Η πρώτη μαγειρική επίδειξη ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011 σε μεγάλο supermarket της Αθήνας. Ο σεφ της MISKΟ μαγείρεψε απολαυστικές συνταγές με ζυμαρικά MISKO, ενώ οι καταναλωτές συμμετείχαν στην μαγειρική επίδειξη κερδίζοντας μοναδικά δώρα. Η MISΚΟ γιορτάζει την ελληνική κουζίνα και παράλληλα μας καλεί να λάβουμε μέρος στο νέο μεγάλο διαγωνισμό που θα διαρκέσει μέχρι τις 31.01.2012 και να διεκδικήσουμε πολλά δώρα, όπως 4 ημέρες στα πανέμορφα Ζαγοροχώρια, τα ζυμαρικά ενός χρόνου και πολυκόπτες για τυρί ή λαχανικά για να δημιουργούμε απολαυστικές συνταγές με ζυμαρικά MISKO για τους αγαπημένους μας. Τα ζυμαρικά MISKΟ για τις ανάγκες του διαγωνισμού δημιούργησαν ειδική ιστοσελίδα https://www.giorti.misko.gr μέσω της οποίας μπορούμε να λάβουμε μέρος, εισάγοντας τον κωδικό που θα περιλαμβάνεται στο ειδικό έντυπο μέσα στις πολυσυσκευασίες MISKO. Εναλλακτικά, υπάρχει η δυνατότητα να στείλουμε τον κωδικό μέσω SMS και να μάθουμε στη στιγμή αν έχουμε κερδίσει.

Τα ζυμαρικά MISKO συνώνυμο πλέον της καθημερινότητάς μας, με την καθημερινή παρουσία τους στο οικογενειακό μας τραπέζι, άλλοτε με τη κλασικά αγαπημένη μας σε όλους «φούξια» σειρά, άλλες φορές με τα MISKO Ολικής Άλεσης και άλλοτε με τη νέα σειρά «MISKO Παραδοσιακά» είναι το κλειδί που ανοίγει τον δρόμο της απόλαυσης και μας οδηγεί σε ένα κόσμο ονειρεμένων γεύσεων πάντα με αγάπη για όλη την οικογένεια. MISKO πάντα κοντά μας, πάντα με αγάπη.