Για όγδοη χρονιά η MISKO πρώτη στα FAMOUS BRANDS AWARDS 2014

Την 1η θέση στα Famous Brands Awards 2014 κατέκτησε για 8η χρονιά η MISKO στην κατηγορία Zυμαρικά, επιβεβαιώνοντας πως παραμένει σταθερά πρώτη στις καρδιές των Ελλήνων καταναλωτών. Η διάκριση αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς προέρχεται από αυθόρμητες απαντήσεις των καταναλωτών, οι οποίοι ξεχωρίζουν τη MISKO ως την μάρκα ζυμαρικών με την ισχυρότερη φήμη.

Για την MISKO, την ιστορικότερη ελληνική μάρκα ζυμαρικών, η πρωτιά αυτή αποτελεί μεγάλη τιμή αλλά και απόδειξη της σχέσης εμπιστοσύνης που έχει αναπτυχθεί με τους καταναλωτές, πρωταγωνιστώντας στο οικογενειακό τραπέζι, σε κάθε ελληνικό σπίτι. «Η πορεία η MISKO είχε, έχει και θα έχει ως κεντρικό άξονα την οικογένεια. Μια σχέση που επιβεβαιώνεται από γενιά σε γενιά. Μια σχέση που ανανεώνει τη δύναμή της με στήριγμα τις αξίες της μάρκας. Για αγαπημένες παραδοσιακές συνταγές αλλά και για πιο σύγχρονα πιάτα της Ελληνικής κουζίνας που προσφέρουν γεύση και απόλαυση με την εγγύηση της ποιότητας, της παράδοσης και της καινοτομίας που χαρακτηρίζουν τη MISKO» δήλωσε ο Μιχάλης Μάνθος, Marketing Manager MISKO & Bakery.

Με αδιαπραγμάτευτο σεβασμό στον καταναλωτή και αγάπη για την Ελλάδα, η MISKO θα συνεχίσει να προσφέρει προϊόντα που φέρνουν κοντά την οικογένεια γύρω από το καθημερινό τραπέζι, επιβεβαιώνοντας μια σχέση ειλικρίνειας που έχει χτίσει με το καταναλωτικό κοινό εδώ και 88 χρόνια.