ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ MISKO ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ QUIZ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΚΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ!

Η MISKO, η πιο αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών της Ελλάδας, μοιράζεται μαζί μας τα πιο νόστιμα μυστικά της ελληνικής οικογενειακής κουζίνας μέσα από ένα multimedia Quiz με τον Ακάκιο στην επίσημη σελίδα της στο facebook που θα διαρκέσει από τις 3-16 Ιουνίου 2013.

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, οι παλιοί και οι νέοι φίλοι της MISKO στο facebook θα μπορούμε να παρακολουθούμε καθημερινά ένα νέο βίντεο στο οποίο ο Ακάκιος μας αποκαλύπτει μυστικά γεύσης μέσα από ένα Quiz οικογενειακών μυστικών που μόνο η MISKO γνωρίζει. Στη συνέχεια, εμφανίζεται μία ερώτηση, σχετική με κάθε βίντεο, την οποία καλούμαστε να απαντήσουμε επιλέγοντας μία από τις 3 προτεινόμενες απαντήσεις. Απαντώντας σωστά παίρνουμε μέρος στις ημερήσιες κληρώσεις για ζυμαρικά MISKO και κάθε σωστή απάντηση είναι μία συμμετοχή για τη μεγάλη κλήρωση στο τέλος του διαγωνισμού με δώρο μία τηλεόραση SAMSUNG 3D LED με Full HD!

Για μία ακόμα φορά η MISKO μας θυμίζει την αξία της μυστικής παράδοσης που κάθε οικογένεια έχει και περνάει από γενιά σε γενιά, όπως περνάει η πιο αγαπημένη συνήθεια: τα ζυμαρικά MISKO. Για τους περισσότερους από 78.500 fans της MISKO στο facebook, οι ελληνικές γεύσεις είναι καθημερινότητα, όπως και για χιλιάδες οικογένειες στην Ελλάδα. Γιατί MISKO σημαίνει Ελλάδα. Εδώ και 85 χρόνια, όπου Misko… ποιότητα!