“Ανακαλύψτε το μυστικό της ελληνικής κουζίνας” Ο Μεγάλος Διαγωνισμός της MISKO συνεχίζεται! Μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2015, βρείτε τις ειδικές πολυσυσκευασίες MISKO με την ένδειξη «Μεγάλος Διαγωνισμός», αναζητήστε τον 10ψήφιο κωδικό, μάθετε στη στιγμή αν κερδίσατε ένα από τα 500 δώρα και μπείτε στην κλήρωση για τα δύο μεγάλα δώρα !

Η MISKO, η πιο αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών στην Ελλάδα, ευχαριστεί θερμά τους καταναλωτές για την αγάπη τους, το ενδιαφέρον τους αλλά και για την ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή τους στον Μεγάλο Διαγωνισμό «Ανακαλύψτε το μυστικό της ελληνικής κουζίνας».

Λόγω αυτών, ο διαγωνισμός θα παραταθεί μέχρι τις 31 Ιανουαρίου του 2015. Οι συμμετέχοντες μπορούν ακόμα να διεκδικήσουν πλούσια δώρα που περιλαμβάνουν σερβίτσια φαγητού και επώνυμα σκεύη πολλαπλού μαγειρέματος ζυμαρικών. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν το δικαίωμα πολλαπλών συμμετοχών στον διαγωνισμό, κάνοντας χρήση διαφορετικού, μοναδικού κωδικού κάθε φορά, για να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να κερδίσουν. Αυτομάτως, οι συμμετέχοντες μπαίνουν στην κλήρωση για τα δύο σετ οικιακών συσκευών PITSOS, συνολικής αξίας 5.300€. Το κάθε σετ περιλαμβάνει μια κουζίνα, ένα ψυγείο και ένα πλυντήριο πιάτων.

Οι καταναλωτές αναζητώντας τις ειδικές πολυσυσκευασίες ζυμαρικών MISKO με την σήμανση του διαγωνισμού, μπορούν να στείλουν τον μοναδικό κωδικό μέσω SMS στο 19599, ή εναλλακτικά να τον συμπληρώσουν στην δωρεάν πλατφόρμα στη σελίδα της MISKO στο Facebook (https://www.facebook.com/misko.greece/app_311609439020776) και ενημερώνονται στην στιγμή αν έχουν κερδίσει ένα από τα εκατοντάδες δώρα!