«Αν πας… μαγειρεύοντας», κερδίζεις Μεγάλος διαγωνισμός από τη MISKO

Η MISKO, η αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών στην Ελλάδα, μας προσκαλεί όλους να λάβουμε μέρος στον Μεγάλο Διαγωνισμό του Φθινοπώρου με Μοναδικά Δώρα, με τίτλο «Πας μαγειρεύοντας».

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι “φίλοι” των ζυμαρικών, αφού αναζητήσουν στα καταστήματα τις πολυσυσκευασίες ζυμαρικών MISKO με την ειδική σήμανση. Εκεί βρίσκουν και το ειδικό φυλλάδιο με τον μοναδικό 10ψήφιο κωδικό, τον οποίο θα πρέπει να στείλουν μέσω SMS στο 19599 ή εναλλακτικά να τον συμπληρώσουν στη δωρεάν πλατφόρμα στη σελίδα της MISKO στο https://www.misko.gr/diagonismos/.

Στο φυλλάδιο αυτό μπορεί κάποιος να βρει προτάσεις συνταγών με απλά, καθημερινά υλικά και χρησιμοποιώντας υλικά που μπορεί να έχει διαθέσιμα στο ψυγείο του να κάνει ευφάνταστες παραλλαγές νόστιμών συνταγών. Με την αποστολή του έγκυρου μηνύματος ή καταχώρησης, οι συμμετέχοντες μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για 10 κάρτες αγορών για το supermarket αξίας 800 ευρώ η καθεμία 50 συσκευές παρασκευής χυμών και ροφημάτων ενώ 85 τυχεροί θα κερδίσουν συλλεκτικά σετ πιάτων MISKO. Παράλληλα όλοι οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα πραγματοποιώντας την έγκυρη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό να εκτυπώσουν εκπτωτικά κουπόνια για τις αγορές τους στο σούπερ μάρκετ.

Ο Διαγωνισμός θα διαρκέσει ως το τέλος Ιανουαρίου του 2017 και οι ενδιαφερόμενοι έχουν το δικαίωμα πολλαπλών συμμετοχών καθ΄ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού, κάνοντας χρήση διαφορετικού, μοναδικού κωδικού κάθε φορά. Με MISKO η μαγειρική σου γίνεται απόλαυση!