Κατηγορίες Συνταγής:
Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Καθημερινες Συνταγές | Τι να μαγειρέψω σήμερα Συνταγές για Ραντεβού Συνταγές με Ζυμαρικά Ολικής Άλεσης Συνταγές για Pasta Party Συνταγές από τον Μ. Δημητρούλη Ευκολες Συνταγές για Παιδιά Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Χριστουγεννιάτικες Συνταγές Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές με Τορτελίνια
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Τορτελίνι Ολικής Άλεσης με τυριά

Κόβουμε την κολοκύθα στη μέση, ρίχνουμε λίγο λάδι, αλάτι, θυμάρι τη γυρίζουμε ανάποδα σε αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 40 λεπτά.
Βράζουμε τα Τορτελίνι Όλικής ΆλεσηςMISKO σε αλατισμένο νερό με βάση τις οδηγίες της συσκευασίας.
Σε αντικολλητικό κατσαρολάκι σοτάρουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο με το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, θυμάρι μέχρι να γυαλίσουν.
Προσθέτουμε τη σάρκα της κολοκύθας, τη γκοργκοντζόλα, λίγο νερό από τα τορτελίνι που βράζουν και χτυπάμε με ραβδομπλέντερ χειρός.
Σουρώνουμε τα τορτελίνι και τα ρίχνουμε στη σάλτσα κολοκύθας.
Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με σχοινόπρασο και φρέσκο πιπέρι.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Perfetto👌🏻