Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές με Ζυμαρικά Ολικής Άλεσης Συνταγές από τον Μ. Δημητρούλη Χριστουγεννιάτικες Συνταγές Καθημερινες Συνταγές | Τι να μαγειρέψω σήμερα Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Συνταγές για Ραντεβού Συνταγές για Pasta Party Ευκολες Συνταγές για Παιδιά Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Συνταγές με ΤορτελίνιαΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Τορτελίνι Ολικής Άλεσης με τυριά
Κόβουμε την κολοκύθα στη μέση, ρίχνουμε λίγο λάδι, αλάτι, θυμάρι τη γυρίζουμε ανάποδα σε αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 40 λεπτά.
Βράζουμε τα Τορτελίνι Όλικής ΆλεσηςMISKO σε αλατισμένο νερό με βάση τις οδηγίες της συσκευασίας.
Σε αντικολλητικό κατσαρολάκι σοτάρουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο με το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, θυμάρι μέχρι να γυαλίσουν.
Προσθέτουμε τη σάρκα της κολοκύθας, τη γκοργκοντζόλα, λίγο νερό από τα τορτελίνι που βράζουν και χτυπάμε με ραβδομπλέντερ χειρός.
Σουρώνουμε τα τορτελίνι και τα ρίχνουμε στη σάλτσα κολοκύθας.
Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με σχοινόπρασο και φρέσκο πιπέρι.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Perfetto👌🏻