facebook instagram youtube

Tορτελίνι Ολικής Άλεσης με σάλτσα κολοκύθας & γκοργκοντζόλα

Βαθμολογία 5 από 5
(1)

Τορτελίνι Ολικής Άλεσης MISKO, σε μια γιορτινή συνταγή που συνδυάζει τέλεια γεύση αλλά και υψηλή θρεπτική αξία. Η γκοργκοντζόλα μπορεί να αντικατασταθεί και από όλα τυριά της αρεσκείας μας, όπως κατίκι, φέτα, ανθότυρο.

shadow shadow
preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 50΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 6 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Τορτελίνι Ολικής Άλεσης με τυριά

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε την κολοκύθα στη μέση, ρίχνουμε λίγο λάδι, αλάτι, θυμάρι τη γυρίζουμε ανάποδα σε αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 40 λεπτά.

Βράζουμε τα Τορτελίνι Όλικής ΆλεσηςMISKO σε αλατισμένο νερό με βάση τις οδηγίες της συσκευασίας.

Σε αντικολλητικό κατσαρολάκι σοτάρουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο με το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, θυμάρι μέχρι να γυαλίσουν.

Προσθέτουμε τη σάρκα της κολοκύθας, τη γκοργκοντζόλα, λίγο νερό από τα τορτελίνι που βράζουν και χτυπάμε με ραβδομπλέντερ χειρός.

Σουρώνουμε τα τορτελίνι και τα ρίχνουμε στη σάλτσα κολοκύθας.

Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με σχοινόπρασο και φρέσκο πιπέρι.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Βαθμολογία 5 από 5
22 Δεκεμβρίου, 2023

Perfetto👌🏻

Avatar for Αlpha Ωmega
Αlpha Ωmega
© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.