facebook instagram youtube

Ριγκατόνι Ολικής Άλεσης με πέστο από φιστίκι Αιγίνης & Μπουράτα

Ριγκατόνι Ολικής Άλεσης MISKO με πέστο από φιστίκι Αιγίνης και μπουράτα, μια συνταγή που παντρεύει ιδανικά την ελληνική με την ιταλική κουζίνα. Με μόλις 15 λεπτά παρασκευής το υγιεινό αυτό πεντανόστιμο πιάτο προσφέρεται για καθημερινές απολαύσεις αλλά και για τραπέζια και για πιο γιορτινές περιστάσεις.

shadow shadow
preperation 15΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 15΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Ολικής Άλεσης Ριγκατόνι

500 γρ. Ριγκατόνι Ολικής Άλεσης MISKO

200 γρ. ντοματίνια

70 γρ. καθαρισμένα φιστίκια Αιγίνης

2 χούφτες φύλλα βασιλικού

40 γρ. τριμμένη παρμεζάνα

50 ml ελαιόλαδο

80 ml νερό από τα ζυμαρικά

1 σκελίδα σκόρδο

200 γρ. μπουράτα

αλάτι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε πυρίμαχο σκεύος ψήνουμε τα ντοματίνια με αλάτι και λίγο λάδι στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.

Σε αλατισμένο νερό που βράζει ρίχνουμε τα Ριγκατόνι Ολικής Άλεσης MISKO και βράζουμε με βάση τις οδηγίες της συσκευασίας.

Με ραβδομπλέντερ χειρός ή σε πολυκοπτικό μηχάνημα χτυπάμε τα φιστίκια Αιγίνης, το λάδι, το βασιλικό, την παρμεζάνα, το σκόρδο, το νερό από τα μακαρόνια που βράζουν, λίγο αλάτι μέχρι να πάρουμε τη σάλτσα πέστο.

Ανακατεύουμε τα ζυμαρικά με την πέστο, σερβίρουμε με τη μπουράτα και γαρνίρουμε με έξτρα Φιστίκι Αιγίνης.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.