Προετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Ολικής Άλεσης Ριγκατόνι
500 γρ. Ριγκατόνι Ολικής Άλεσης MISKO
200 γρ. ντοματίνια
70 γρ. καθαρισμένα φιστίκια Αιγίνης
2 χούφτες φύλλα βασιλικού
40 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
50 ml ελαιόλαδο
80 ml νερό από τα ζυμαρικά
1 σκελίδα σκόρδο
200 γρ. μπουράτα
αλάτι
Σε πυρίμαχο σκεύος ψήνουμε τα ντοματίνια με αλάτι και λίγο λάδι στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.
Σε αλατισμένο νερό που βράζει ρίχνουμε τα Ριγκατόνι Ολικής Άλεσης MISKO και βράζουμε με βάση τις οδηγίες της συσκευασίας.
Με ραβδομπλέντερ χειρός ή σε πολυκοπτικό μηχάνημα χτυπάμε τα φιστίκια Αιγίνης, το λάδι, το βασιλικό, την παρμεζάνα, το σκόρδο, το νερό από τα μακαρόνια που βράζουν, λίγο αλάτι μέχρι να πάρουμε τη σάλτσα πέστο.
Ανακατεύουμε τα ζυμαρικά με την πέστο, σερβίρουμε με τη μπουράτα και γαρνίρουμε με έξτρα Φιστίκι Αιγίνης.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.