Τα δοκίμασα τυχαία για πρώτη φορά στο σπίτι και η αλήθεια είναι ότι είχα καιρό να αναρωτηθώ «Τι ζυμαρικά είναι αυτά που τρώμε τώρα;»
Δοκιμάστε τα χωρίς πολλά πολλά για να νιώσετε την γευστική υπεροχή της συγκεκριμένης σειράς.
Σωτήρης Κοντιζάς
Βραβευμένο σε τυφλή γευστική δοκιμή ως το
Νο1 Ελληνικό Ζυμαρικό.
Ο βασιλιάς του κυριακάτικου γεύματος. Δένει με την σάλτσα διατηρώντας υφή και χαρακτήρα. Μια κλασική συνταγή που αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο με το συγκεκριμένο ζυμαρικό είναι το γιουβέτσι!
Με υπέροχο χρώμα και γεύση και το κυριότερο με το απίθανο κράτημά τους τα νέα ζυμαρικά της Χρυσής Σειράς της MISKO δένουν τέλεια με κάθε είδους σάλτσα και μας προκαλούν όχι μόνο να δημιουργήσουμε καινούργια πιάτα αλλά να δούμε με νέα ματιά και τις κλασσικές συνταγές για ζυμαρικά.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Chef – Culinary expert
Η MISKO για ακόμα μια φορά πρωτοπορεί.
Ένα μονοποικιλιακό ζυμαρικό βγαίνει από το βραστό νερό με άψογη απόδοση έτοιμο να παντρευτεί με τις πιο νόστιμες σάλτσες.
Η γεύση του ακόμα και σκέτο είναι εξαιρετική, το χρώμα του χρυσοκίτρινο και το κράτημα του ξεχωριστό.
Το νέο ζυμαρικό της MISKO δεν είναι μόνο για το σπίτι…Πιστεύω ότι η Χρυσή σειρά θα πρωταγωνιστήσει και σε πολλά μενού εστιατορίων.
Και για αυτούς που τρέχουν και θέλουν περισσότερη πρωτεΐνη θα το απολαύσετε μέχρι την τελευταία πιρουνιά.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ Chef – Culinary expert
Σαν επαγγελματίας μάγειρας ο σκοπός μου είναι να προσφέρω στον κόσμο το καλύτερο προϊόν στην καλύτερη του μορφή.
Γι’ αυτό και προτιμώ την ΧΡΥΣΗ ΣΕΙΡΑ της MISKO. Γιατί φροντίζει τον καταναλωτή με τα καλύτερα και εκλεκτά προϊόντα της.
Στο τρίπτυχο των αξιών της MISKO, της υψηλής διατροφικής αξίας, της εξαιρετικής ποιότητας και της ευαισθησίας προς τον καταναλωτή
δημιουργείται η χρυσή τομή ή καλύτερα η Χρυσή Σειρά.
Ένας συνδυασμός απόδοσης και ποιότητας που προσφέρει υψηλό ποσοστό σε πρωτεΐνες και κίτρινο δείκτη σιμιγδαλιού. Έτσι λοιπόν,
τιμάται σήμερα το τελικό αυτό προϊόν με το χρυσοκίτρινο χρώμα που σου δίνει την διάθεση να τολμήσεις για νέες αξεπέραστες
συνταγές και μυρωδιές που θα σε ταξιδέψουν .
ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΑΠΟ
ΜΟΝΟΠΟΙΚΙΛΙΑΚΟ ΣΙΤΑΡΙ
Η MISKO Χρυσή Σειρά έχει εξαιρετική γεύση
και άψογη μαγειρική απόδοση. Αποτελεί πηγή
πρωτεϊνών και είναι η ιδανική επιλογή
για συνταγές που αναζητούν το τέλειο
κράτημα της σάλτσας.
ΜΟΝΟΠΟΙΚΙΛΙΑΚΟ
ΣΙΤΑΡΙ
Μονοποικιλιακό ζυμαρικό
από την εκλεκτή ποικιλία Σβέβο.
Μια ποικιλία σκληρού σίτου
εξαιρετικής ποιότητας, μοναδική
για την δημιουργία ενός εκ των
κορυφαίων ελληνικών ζυμαρικών.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
Ακολουθείται ειδική διαδικασία
παραγωγής στο Μύλο και στο εργοστάσιο
ώστε το σιτάρι Σβέβο,
να μην αναμιγνύεται με άλλα σιτηρά
και να προσφέρει στο τελικό προϊόν
όλη την γεύση του ζυμαρικού.
ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ
Ωρίμασε κάτω από τον ελληνικό ήλιο
με την φροντίδα και το μεράκι
επιλεγμένων παραγωγών
που καλλιεργούν την ποικιλία Σβέβο
σύμφωνα με την τεχνογνωσία της MISKO.
ΜΑΓΕΙΡΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Με έντονο χρυσοκίτρινο χρώμα,
γεμάτη γεύση και υφή για τέλειο κράτημα,
η MISKO χρυσή σειρά προσφέρει
κορυφαία ποιότητα και απόλαυση
σε κλασικές και σε απαιτητικές συνταγές.