Σε μπόλικο νερό που βράζει, ρίχνουμε πρώτα το αλάτι και μετά τις Πλεξούδες για 14 λεπτά.
Βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και με προσεκτικές κινήσεις, συνθλίβουμε τα τοματίνια με ένα πιρούνι, για να βγάλουν όλο το χυμό τους.
Μόλις οι Πλεξούδες είναι έτοιμες τις στραγγίζουμε καλά και τις ρίχνουμε στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά.
Ανακατεύουμε και δοκιμάζουμε.
Αν χρειάζεται προσθέτουμε αφρίνα και πιπέρι.
Σερβίρουμε