Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές με Λουκάνικα Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Φθινοπωρινές και Χειμωνιάτικες Συνταγές Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές για Φοιτητές Οικονομικές Συνταγές Συνταγές για Παιδικά Πάρτυ Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Καθημερινες Συνταγές | Τι να μαγειρέψω σήμερα Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Συνταγές για Ραντεβού Συνταγές για Pasta Party Ευκολες Συνταγές για Παιδιά Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές με Πέννε ΡιγκατέΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Πέννε Ριγκάτε
500 γρ. Πέννε Ριγκάτε MISKO
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
2 πράσινες πιπεριές, ψιλοκομμένες
2 κόκκινες πιπεριές, ψιλοκομμένες
500 γρ. λουκάνικο χοιρινό
1/2 κούπα λευκό κρασί
900 γρ. ζωμό λαχανικών
400 γρ. Κρέμα γάλακτος
4 κ.σ. μουστάρδα
1 ματσάκι φρέσκο βασιλικό, ψιλοκομμένο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Σε ένα βαθύ τηγάνι, σε δυνατή φωτιά, προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές και το σκόρδο. Σοτάρουμε για περίπου 5 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά.
Προσθέτουμε στο τηγάνι το λουκάνικο που έχουμε κόψει σε φέτες και σοτάρουμε για περίπου 5 λεπτά. Έπειτα προσθέτουμε το λευκό κρασί και με μια ξύλινη σπάτουλα ξύνουμε τον πάτο της κατσαρόλας.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τις Πέννε Ριγκάτε MISKO, το ζωμό λαχανικών και ανακατεύουμε καλά για περίπου 1 λεπτό. Μόλις πάρει μια βράση, χαμηλώνουμε σε μέτρια φωτιά. Ο ζωμός θα πρέπει να καλύπτει τα ζυμαρικά ώστε να βράσουν σωστά. Κατά τη διάρκεια του βρασμού ανακατεύουμε συχνά ώστε να μην κολλήσουν τα ζυμαρικά στον πάτο. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό.
Δύο λεπτά πριν να είναι έτοιμα τα ζυμαρικά προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος μαζί με τη μουστάρδα και ανακατεύουμε καλά. Σιγοβράζουμε για δύο λεπτά.
Τέλος προσθέτουμε το βασιλικό και ανακατεύουμε για μια τελευταία φορά.
Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.