ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ MISKO 2020
“ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ”

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Barilla Hellas Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Βιομηχανική Εμπορική Εταιρεία Τροφίμων» και τον διακριτικό τίτλο «Barilla Hellas Α.Ε.» η οποία εδρεύει στην Αθήνα (Πάππου 26 & Ακράγαντος, ΤΚ 104 42), με ΑΦΜ: 094141969, ΔΟΥ: ΦΑΕ Αθηνών (εφεξής ο «Διοργανωτής»), σε συνεργασία με την εταιρεία με την επωνυμία «Π. ΘΕΟΚΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.» και τον διακριτικό τίτλο «DAY 6 ADVERTISING», η οποία εδρεύει στο Χαλάνδρι Αττικής (Μεγαλουπόλεως 24), με ΑΦΜ: 998685263, ΔΟΥ: Χαλανδρίου (εφεξής ο «Τεχνικός Ανάδοχος»), διοργανώνει διαγωνισμό με την ονομασία «ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ» (εφεξής ο «∆ιαγωνισμός»), με τους ακόλουθους όρους:

 

 1. Δικαίωμα Συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής στον ∆ιαγωνισμό έχουν όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. 

Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι  του Διοργανωτή, του Τεχνικού Αναδόχου, της εταιρείας «CARE DIRECT ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ, ΕΚΔΟΤΙΚΩΝ, ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΕΩΝ» (εφεξής η «Care Direct»), καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς α’ και β’ βαθμού αυτών, οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος στον Διαγωνισμό.

 

 1. Διάρκεια Διαγωνισμού

Ο ∆ιαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 31 Αυγούστου έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2020.

Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να περιορίσει ή να παρατείνει τη διάρκεια του Διαγωνισμού, με τροποποίηση των παρόντων όρων. Η τροποποίηση αυτή θα ισχύει από τη δημοσίευσή της στον διαδικτυακό τόπο www.misko.gr/kontasou

Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές που έχει στη διάθεσή του ο Τεχνικός Ανάδοχος αποτελούν το επίσημο όργανο χρονομέτρησης του Διαγωνισμού, βάσει του οποίου ορίζεται ο χρόνος έναρξης, ο χρόνος λήξης, καθώς και ο χρόνος ενεργής αποστολής της συμμετοχής ή εμφανούς λήψης της συμμετοχής στον Διαγωνισμό.

Συμμετοχές που τυχόν υποβληθούν πριν την έναρξη ή μετά τη λήξη της διάρκειας του Διαγωνισμού, θεωρούνται αυτοδικαίως άκυρες και ουδέν επάγονται αποτέλεσμα, ούτε δεσμεύουν τον Διοργανωτή ή/και οποιονδήποτε τρίτο.

 

 1. Τρόπος Συμμετοχής

3.1. Σε τετρακόσιες (400) από τις πολυ-συσκευασίες ζυμαρικών MISKO που φέρουν το ειδικό αυτοκόλλητο με την σήμανση «Διαγωνισμός ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ» υπάρχει ειδικό τυχερό αυτοκόλλητο. Οι τυχεροί που θα βρουν ένα από τα 400 τυχερά αυτοκόλλητα κερδίζουν αμέσως το Μεγάλο Δώρο του Διαγωνισμού (τα ζυμαρικά όλου του χρόνου – βλ. αναλυτική περιγραφή παρακάτω). Οι συσκευασίες για τη συμμετοχή στον Διαγωνισμό και την κλήρωση είναι οι κάτωθι και φέρουν την ειδική σήμανση:

 

SET MISKO  No6 3+1 6X2KG

SET MISKO  No10 3+1 6X2KG

SET MISKO MISKOTINI 2-0,50€ 12X1KG 

SET MISKO ΛΑΖΑΝΙΑ 2-0,50€ 12X1KG 

SET MISKO Νο2 2-0,50€ 12X1KG 

SET MISKO ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕΤΡΙΟ 2-0,50€ 9X1KG 

SET MISKO ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΧΟΝΔΡΟ 2-0,50€ 9X1KG

SET MISKO ΚΟΦΤΟ 2-0,50€ 6X1KG  

SET MISKO ΠΕΝΑΚΙ 2-0,50€ 6X1KG   

SET MISKO ΠΕΝΝΕ ΡΙΓΚΑΤΕ 2-0,50€ 6X1KG

SET MISKO ΤΡΙΒΕΛΑΚΙ 2-0,50€ 6X1kg

 

3.2. Όλοι όσοι επιθυμούν, ανεξάρτητα από το εάν βρήκαν ένα από τα 400 τυχερά αυτοκόλλητα και χωρίς να απαιτείται η αγορά προϊόντος έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα από τα υπόλοιπα “instant win” Δώρα του Διαγωνισμού.

 

Έγκυρη ολοκλήρωση της διαδικασίας συμμετοχής μέσω της σχετικής εφαρμογής στον διαδικτυακό τόπο www.misko.gr/kontasou του Διοργανωτή είναι εκείνη για την οποία ισχύουν σωρευτικά τα ακόλουθα: 

Βήμα 1ο Επισκέπτονται τον διαδικτυακό τόπο www.misko.gr/kontasou.

Βήμα 2ο Επιλέγουν ένα από τα 2 διαθέσιμα button (αναλόγως εάν βρήκαν τυχερό αυτοκόλλητο ή όχι) και αυτομάτως μεταφέρονται στην αντίστοιχη φόρμα συμμετοχής.

Βήμα 3ο Καλούνται να δηλώσουν εάν θέλουν να συμμετέχουν στον Διαγωνισμό και στη συνέχεια καλούνται να αποδεχθούν τους όρους συμμετοχής και να διαβάσουν και αποδεχθούν την πολιτική απορρήτου & cookies του Διοργανωτή, τσεκάροντας-τικάροντας τα αντίστοιχα checkboxes. 

 • Η συμμετοχή θεωρείται έγκυρη μόνον εφόσον έχει γίνει αποδοχή των όρων συμμετοχής και της πολιτικής απορρήτου & cookies κατά τον παραπάνω τρόπο.

Βήμα 4ο Συμπληρώνουν τα ζητούμενα στοιχεία τους στην φόρμα συμμετοχής.

Εάν έχουν βρει ένα από τα τυχερά αυτοκόλλητα, συμπληρώνουν κωδικό – όνομα – επώνυμο – τηλέφωνο – διεύθυνση e-mail.

Εάν δεν έχουν βρει ένα από τα τυχερά αυτοκόλλητα, συμπληρώνουν όνομα – επώνυμο – τηλέφωνο – διεύθυνση e-mail

 

3.3. Όλοι οι συμμετέχοντες, εφόσον ακολουθήσουν σωστά όλα τα παραπάνω βήματα, λαμβάνουν αυτομάτως μέρος σε στιγμιαία κλήρωση όπου διεκδικούν ένα από τα “instant win” δώρα του Διαγωνισμού. 

Πιο συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες θα πληροφορούνται αμέσως εάν κέρδισαν ή όχι ένα από τα “instant win” δώρα καθώς θα βλέπουν μία από τις παρακάτω απαντήσεις:

(α) «ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΑ ΠΛΗΡΕΣ MEAL KIT ΑΠΟ ΤΟ MARATHOS.GR.

Διάλεξε τη συνταγή που θέλεις να ετοιμάσεις και εμείς θα σου στείλουμε όλα τα υλικά καθώς και

αναλυτικές οδηγίες με τα βήματα της συνταγής για να εντυπωσιάσεις τους πάντες με τη μαγειρική σου!

Για να ενημερωθείς για την παραλαβή του δώρου σου, κάλεσε

στο 210 92 87 403 (Care Direct) μέσα στις επόμενες 10 ημέρες.»

 

(β) «ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΕΝΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΜΕ 30 ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ MISKO!

Για να ενημερωθείς για την παραλαβή του δώρου σου, κάλεσε

στο 210 92 87 403 (Care Direct) μέσα στις επόμενες 10 ημέρες.»

 

(γ) Σε όσους δεν κέρδισαν θα εμφανίζεται η κάρτα «Μπορεί να μην κέρδισες αυτή τη φορά αλλά συνέχισε να απολαμβάνεις τις πιο λαχταριστές συνταγές ΜISKO για να γεμίζεις κάθε μέρα το τραπέζι σου χαρά!».

 

Τρόπος ανάδειξης “Instant win” νικητών. 

Οι νικητές των “Instant win” Δώρων θα προκύψουν με κλήρωση τυχαίας επιλογής, με τη χρήση αυτοματοποιημένων συστημάτων τα οποία αποκλείουν την ανθρώπινη παρέμβαση και εξασφαλίζουν το αδιάβλητο της διαδικασίας.

 

3.4. Η καταμέτρηση των συμμετοχών των συμμετεχόντων θα γίνει με βάση τον συνδυασμό τη διεύθυνσης e-mail και του αριθμού τηλεφώνου που δηλώνουν οι ίδιοι κάθε φορά κατά την έγκυρη ολοκλήρωση της διαδικασίας συμμετοχής μέσω της σχετικής εφαρμογής στον διαδικτυακό τόπο www.misko.gr/kontasou  του Διοργανωτή. Κάθε ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να συμμετάσχει μία (1) μόνον φορά στον Διαγωνισμό.

Διευκρινίζεται ότι κάθε ξεχωριστό τερματικό (διεύθυνση IP) θα μπορεί να χρησιμοποιείται για την αποστολή συμμετοχών μέχρι 10 φορές εφόσον η κάθε μία συμμετοχή φέρει διαφορετικό συνδυασμό διεύθυνσης e-mail και αριθμού τηλεφώνου. 3.5. Κατά τη διάρκεια και μετά το πέρας του Διαγωνισμού, ο Διοργανωτής θα έχει το δικαίωμα να ενημερώνει με e-mail, σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του, τους συμμετέχοντες στον Διαγωνισμό οι οποίοι δήλωσαν στη φόρμα συμμετοχής ότι αποδέχονται τη λήψη ενημερωτικών e-mail.

 

 1. Μεγάλα Δώρα & Instant Win Δώρα

Τα δώρα που μπορούν να κερδίσουν οι νικητές του Διαγωνισμού διακρίνονται σε Μεγάλα Δώρα και σε Instant Win Δώρα.

 

4.1. Μεγάλα Δώρα:

Τετρακόσιοι (400) τυχεροί που θα βρουν το ειδικό τυχερό αυτοκόλλητο κερδίζουν τα ζυμαρικά όλου του χρόνου.

Τα ζυμαρικά όλου του χρόνου αντιστοιχούν σε 20 κιλά ζυμαρικά, ενδεικτικά τα κάτωθι:ΤΕΜΑΧΙΑ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΩΔΙΚΟΥ

5

MISKO ΣΠΑΓΓΕΤΙ No6 / 500GR

5

MISKO ΣΠΑΓΓΕΤΙΝΗ No10 / 500GR

5

MISKO EXTRAFINO No12 / 500GR

5

MISKO ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕΤΡΙΟ / 500GR

3

MISKO ΚΟΦΤΟ / 500GR

3

MISKO ΠΕΝΑΚΙ / 500GR

4

MISKO ΤΟΡΤΕΛΙΝΙ ΤΥΡΙ / 250GR

3

MISKO ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ / 500GR

3

MISKO ΠΕΝΝΕ ΡΙΓΚΑΤΕ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ / 500GR

3

MISKO Χ.Σ. ΠΛΕΞΟΥΔΕΣ / 500GR

3

MISKO Χ.Σ. ΣΠΑΓΓΕΤΙ / 500GR

 

Οι τυχεροί νικητές θα μπορούν να εξαργυρώσουν το μεγάλο δώρο έως 31/3/2021. 

Ο ειδικός ιστότοπος στο misko.gr/kontasou που αφορά στους μεγάλους νικητές θα παραμείνει ενεργός και μετά το πέρας του διαγωνισμού ώστε να μπορούν οι τυχεροί νικητές να καταχωρούν τα στοιχεία τους μέχρι τις 31/03/2021.4.2. “Instant win” Δώρα:

 

(α) 60 Μeal Kits από τον Μarathos.gr. Τα Μeal Kits της Μarathos.gr είναι υλικά για μαγείρεμα, κομμένα, πλυμένα και μεριδοποιημένα. Το μαγείρεμα θα το κάνουν οι τυχεροί νικητές. Οι νικητές μπορούν να διαλέξουν μία (1) από τις πέντε (5) προσφερόμενες συνταγές, επιλέγοντας ταυτόχρονα και τον αριθμό των ατόμων (για 2,4, ή 6 άτομα).

Οι προσφερόμενες συνταγές είναι οι παρακάτω και δεν μπορεί να γίνει αλλαγή στις επιλογές μετά την καταχώριση των στοιχείων. Το ίδιο ισχύει και για τις επιλεγμένες μερίδες.

 • Κριθαρότο με φρεσκοκομμένα λαχανικά
 • Γαριδομακαρονάδα με φρέσκια ντομάτα, δυόσμο και ούζο Μυτιλήνης
 • Ματσάτα με φιλετάκια κοτόπουλο, σος εστραγκον & λευκού κρασιού
 • Κανελόνια MISKO με σπανάκι, ανθότυρο, καρύδια και μπεσαμέλ
 • Φιογκάκι MISKO με καπνιστό μπέικον, μανιτάρια champignons & παρμεζάνα

 

(β) 123 Συλλεκτικά Βιβλία Μαγειρικής MISKO με 30 Λαχταριστές Συνταγές.

 

4.3. Τα δώρα είναι προσωπικά και δεν μεταβιβάζονται.  Οι νικητές του ∆ιαγωνισμού δεν έχουν το δικαίωμα ανταλλαγής τους με χρήματα ή άλλα δώρα. 

 

4.4. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τα δώρα καθώς και τον αριθμό́ αυτών, με αντίστοιχη τροποποίηση και του αριθμού́ των τελικών νικητών, αναρτώντας σχετική ανακοίνωση στον διαδικτυακό τόπο www.misko.gr/kontasou.

 

 1. Παραλαβή Δώρων

5.1. Όλοι οι τυχεροί νικητές, δηλαδή τόσο αυτοί που κέρδισαν το Μεγάλο Δώρο όσο και αυτοί που κέρδισαν ένα από τα “Instant win” Δώρα, θα πρέπει να καλέσουν την εταιρεία Care Direct στο τηλέφωνο 210-9287403 εντός 10 ημερών από την ημερομηνία συμμετοχής και να δώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας (όνομα, επώνυμο, κινητό τηλέφωνο, ταχυδρομική διεύθυνση), ώστε να μπορεί να γίνει η αποστολή και παραλαβή του δώρου τους.

 

5.2. Τα Δώρα θα αποσταλούν στους νικητές από την Care Direct με courier, χωρίς δική τους χρέωση.Ειδικά για το Instant win δώρο της Marathos.gr η αποστολή θα γίνει από την ίδια την Marathos.gr.

Οι τυχεροί νικητές θα πρέπει να καλέσουν   την εταιρεία Care Direct στο τηλέφωνο 210-9287403 εντός 10 ημερών από την ημερομηνία συμμετοχής και να  δώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους: όνομα, επώνυμο, κινητό τηλέφωνο, ταχυδρομική διεύθυνση καθώς και την επιθυμητή ημέρα και ώρα παράδοσης.

Η εταιρία Care direct  θα επικοινωνεί τα στοιχεία στην Marathos.gr μέσα στις επόμενες 3 ημέρες.

Η Marathos .gr θα επικοινωνήσει με τους τυχερούς νικητές για την επιβεβαίωση της ημέρας και της ώρας αποστολής εντός 3 ημερών από την ημέρα που λάβει τα στοιχεία από την εταιρία Care Direct.

Η ημερομηνία αποστολής του δώρου ενδέχεται να τροποποιηθεί βάσει της διαθεσιμότητας της Μarathos.gr.

Οι παραδόσεις των Meal Kits από την Marathos.gr θα πραγματοποιούνται Δευτέρα έως Παρασκευή 11.30 πμ - 5.30 μμ και για την επαρχία Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00 πμ - 5.00 μμ.

 

Σε περίπτωση κατά την οποία κάποιος από τους νικητές των Δώρων δεν επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 210-9287403 το αργότερο έως τις 15.01.2021 ή δεν αποδεχθεί το δώρο του ή δεν έχει τις νόμιμες προϋποθέσεις παραλαβής του ή ακυρωθεί η συμμετοχή του λόγω παράβασης των παρόντων όρων, ο Διοργανωτής θα μπορεί να προβεί σε συμπληρωματική κλήρωση για τα μη διατεθέντα Δώρα μετά τη λήξη της διάρκειας του Διαγωνισμού.

5.3. Σε περίπτωση κατά την οποία κάποιος νικητής αρνηθεί το δώρο του, ή αν ο Διοργανωτής αποφασίσει την ακύρωση της συμμετοχής του εν λόγω νικητή βάσει των παρόντων όρων, το δώρο χάνεται οριστικά και κάθε υποχρέωση του Διοργανωτή παύει να υφίσταται και ο τελευταίος δεν θα έχει οιαδήποτε υποχρέωση έναντι των συμμετεχόντων στον Διαγωνισμό.

 

5.4. Σε περίπτωση κατά την οποία ο Διοργανωτής δεν καταφέρει να παραδώσει για οποιονδήποτε λόγο σε νικητή το δώρο μέχρι 31/05/2021, ή κάποιος νικητής αρνηθεί το δώρο του, ή αν ο Διοργανωτής αποφασίσει την ακύρωση της συμμετοχής του εν λόγω νικητή βάσει των παρόντων όρων, το δώρο χάνεται οριστικά και κάθε υποχρέωση του Διοργανωτή παύει να υφίσταται και ο τελευταίος δεν θα έχει οποιαδήποτε υποχρέωση έναντι των συμμετεχόντων στον Διαγωνισμό.

 

 1. Περιορισμός ευθύνης Διοργανωτή

 

6.1. Η ευθύνη του Διοργανωτή περιορίζεται αποκλειστικά και μόνον στη διάθεση των δώρων του Διαγωνισμού. Ο Διοργανωτής και ο Τεχνικός Ανάδοχος δεν θα φέρουν καμία ευθύνη, ποινική ή αστική, εξαιτίας ή με αφορμή τη συμμετοχή στον Διαγωνισμό και την απόλαυση των δώρων του Διαγωνισμού. 

 

6.2. Ο Διοργανωτής δεν φέρει, έναντι των συμμετεχόντων στον Διαγωνισμό, οποιαδήποτε ευθύνη για προϊόντα ή/ και υπηρεσίες σχετιζόμενες με τα δώρα του Διαγωνισμού, που προσφέρουν τρίτες εταιρείες.

 

6.3. Επιπλέον, ο Διοργανωτής δεν θα ευθύνεται για πραγματικά ελαττώματα που τυχόν εμφανισθούν στα “Instant win” Δώρα του Διαγωνισμού και ουδεμία σχετική εγγύηση δίδει προς τους νικητές. Σε περίπτωση προβλήματος, οι νικητές θα πρέπει να απευθύνονται στους αντίστοιχους παραγωγούς/κατασκευαστές/παρόχους υπηρεσιών ή στους αντιπροσώπους που διανέμουν τα προϊόντα αυτά στην Ελληνική αγορά.

 

6.4. Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ότι η συμμετοχή τους στον Διαγωνισμό γίνεται αποκλειστικώς με δική τους ευθύνη. Κάθε συμμετέχων είναι κάτοχος και 

έχει τον αποκλειστικό έλεγχο της ηλεκτρονικής διεύθυνσης που δηλώνει.

 

6.5. Η συμμετοχή στoν Διαγωνισμό προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα. Ο Διοργανωτής και ο Τεχνικός Ανάδοχος δεν αναλαμβάνουν καμία υποχρέωση αναφορικά με την εξασφάλιση, την υποβοήθηση της πρόσβασης σε χώρους διαδικτύου ή την παροχή διευκολύνσεων σε κάθε ενδιαφερόμενο. Η πρόσβαση στον Διαδικτυακό Τόπο επιτρέπεται μόνον υπό τους όρους λειτουργίας του οικείου διακομιστή (server) και τις τεχνικές και λοιπές προϋποθέσεις και προδιαγραφές του Διαγωνισμού. Περαιτέρω, ο Διοργανωτής και ο Τεχνικός Ανάδοχος δεν θα ευθύνονται για οποιαδήποτε επιβάρυνση των συμμετεχόντων χρηστών εκ των άνω αιτιών. Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι ο Διαγωνισμός είναι δυνατόν να επηρεαστεί ή να διακοπεί προσωρινά λόγω προβλημάτων του διαδικτύου. Γενικότερα, η απόδοση, τα ηλεκτρονικά μηνύματα και η μετάδοση δεδομένων, καθώς και η δυνατότητα πρόσβασης μπορεί να τύχουν μεταβολών ή διακοπών που εξαρτώνται πλήρως από τις δυνατότητες της υπάρχουσας τεχνολογίας πάνω στην οποία στηρίζονται και οι οποίες είναι πέρα από τον έλεγχο και την ευθύνη του Διοργανωτή και του Τεχνικού Συμβούλου.  1. Αποκλεισμός συμμετεχόντων

 

7.1. Με την επιφύλαξη των όσων ορίζονται σχετικά και στα υπόλοιπα άρθρα των παρόντων όρων, από τον Διαγωνισμό αποκλείονται:

(α) Όσοι δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

(β) Όσοι δεν έχουν αποδεχθεί τους παρόντες όρους συμμετοχής και την πολιτική απορρήτου & cookies του Διοργανωτή.

(γ) Όσοι δηλώσουν οποιοδήποτε ψευδές στοιχείο, σχετικά με τα στοιχεία που ζητούνται.

(δ) Όσοι χρησιμοποιήσουν αθέμιτα μέσα ή στοιχεία τρίτων για τη συμμετοχή τους στον Διαγωνισμό.

 

7.2. Ο Διοργανωτής θα έχει το δικαίωμα αποκλεισμού, για τους παραπάνω λόγους, οποιουδήποτε συμμετέχοντος και σε οποιοδήποτε στάδιο του Διαγωνισμού. Οι συμμετέχοντες θα ευθύνονται έναντι του Διοργανωτή για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί σε αυτόν από τυχόν ψευδείς δηλώσεις.

 

 1. Δημοσιότητα

 

Τα στοιχεία των νικητών (όπως τα έχουν καταχωρήσει στην φόρμα συμμετοχής) θα αναρτώνται σε σχετική σελίδα στον διαδικτυακό τόπο www.misko.gr/kontasou

 

 1. Δημοσιότητα όρων.

 

Οι παρόντες όροι συμμετοχής έχουν αναρτηθεί στον διαδικτυακό τόπο www.misko.gr/ kontasou

Κάθε συμπλήρωση ή διόρθωση αυτών θα γίνεται παραδεκτά με ανακοίνωση στον συγκεκριμένο διαδικτυακό τόπο, θα ισχύει από τη δημοσίευσή της και δεσμεύει τους πάντες ως προς το περιεχόμενό της.

 

 1. Προσωπικά Δεδομένα

 

10.1. H “BARILLA HELLAS A.E.”, ως υπεύθυνη επεξεργασίας, συλλέγει και επεξεργάζεται στο πλαίσιο του Διαγωνισμού τα προσωπικά δεδομένα (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και διεύθυνση κατοικίας) κάθε συμμετέχοντος στον Διαγωνισμό, που περιλαμβάνονται στη σχετική επιγραμμική φόρμα: http://www.misko.gr/kontasou βάση της εκπλήρωσης των συμβατικών υποχρεώσεων της  ως Διοργανωτή του Διαγωνισμού

Η ως άνω επεξεργασία προσωπικών δεδομένων είναι αναγκαία για τους ακόλουθους σκοπούς: (α) την διεξαγωγή του Διαγωνισμού, (β) την κλήρωση των νικητών, (γ) την ταυτοποίηση και δημόσια ανακοίνωση των νικητών, (δ) την αποστολή των δώρων,  (ε) την ανταπόκριση του Διοργανωτή στις υποχρεώσεις του, οι οποίες απορρέουν από τον Διαγωνισμό και (στ) την εκπλήρωση τυχόν προβλεπόμενων από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία (π.χ. φορολογική νομοθεσία) υποχρεώσεων του και την ικανοποίηση τυχόν εννόμων συμφερόντων του, σύμφωνα πάντοτε με το εκάστοτε ισχύον νομοθετικό πλαίσιο («Σκοποί του Διαγωνισμού»).

10.2. Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων δύναται να λαμβάνει χώρα από συνεργάτιδα εταιρεία,  που εκτελεί την επεξεργασία για λογαριασμό του Διοργανωτή, ενώ η αποστολή των δώρων θα εκτελείται από εταιρεία courier και την marathos.gr.Ο Διοργανωτής ενδέχεται να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες και περαιτέρω εκτελούντων την επεξεργασία για την διεξαγωγή του Διαγωνισμού. Τα δεδομένα δεν θα διαβιβάζονται σε τρίτους αποδέκτες εντός ή εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

10.3. Τα προσωπικά δεδομένα θα διατηρούνται για χρονικό διάστημα, το οποίο δεν θα ξεπερνά κατ' ανώτατο όριο τους τρεις (3) μήνες μετά το πέρας του Διαγωνισμού.

10.4. Κάθε συμμετέχων διατηρεί τα δικαιώματα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας, εναντίωσης στην επεξεργασία καθώς και εναντίωσης στην αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων, τα οποία μπορεί να ασκεί με αποστολή σχετικής επικοινωνίας προς την BARILLA HELLAS ΑΒΕΕ ΤΡΟΦΙΜΩΝ στο ακόλουθο e-mail επικοινωνίας: [email protected]. Περαιτέρω, εφόσον θεωρεί ότι θίγονται τα δικαιώματά του, κάθε Συμμετέχων μπορεί να υποβάλει τα παραπονά του  στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr) στην ακόλουθη διεύθυνση: [email protected].

 

10.5. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων, μπορείτε να βρείτε στην Πολιτική της Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στον ακόλουθο σύνδεσμο https://www.barilla.com/el-gr/.

 

 1. Αποδοχή όρων – δικαιοδοσία– εφαρμοστέο δίκαιο 

 

Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό και η ενδεχόμενη απονομή δώρων, στο πλαίσιο αυτού, προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων όρων, ακόμη και εάν τροποποιηθούν μελλοντικώς, ως ανωτέρω προσδιορίζεται. 

Αν κάποιος δεν αποδέχεται τους όρους συμμετοχής δεν θα πρέπει να συμμετέχει στον Διαγωνισμό.

Για οποιαδήποτε διαφορά τυχόν ανακύψει σχετικά με τον Διαγωνισμό και την εφαρμογή των παρόντων όρων, αρμόδια ορίζονται αποκλειστικά τα Δικαστήρια των Αθηνών και εφαρμοστέο δίκαιο το Ελληνικό.