youtube facebook
Η ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ
  • ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
    Chef – Culinary expert
    Με υπέροχο χρώμα και γεύση και το κυριότερο με το απίθανο κράτημά τους τα νέα ζυμαρικά της Χρυσής Σειράς της MISKO δένουν τέλεια με κάθε είδους σάλτσα και μας προκαλούν όχι μόνο να δημιουργήσουμε καινούργια πιάτα αλλά να δούμε με νέα ματιά και τις κλασσικές συνταγές για ζυμαρικά.
  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    Chef – Culinary expert
    Η Misko για ακόμα μια φορά πρωτοπορεί. Ένα μονοποικιλιακό ζυμαρικό βγαίνει από το βραστό νερό με άψογη απόδοση έτοιμο να παντρευτεί με τις πιο νόστιμες σάλτσες. Η γεύση του ακόμα και σκέτο είναι εξαιρετική, το χρώμα του χρυσοκίτρινο και το κράτημα του ξεχωριστό. Το νέο ζυμαρικό της Misko δεν είναι μόνο για το σπίτι…Πιστεύω ότι η Χρυσή σειρά θα πρωταγωνιστήσει και σε πολλά μενού εστιατορίων. Και για αυτούς που τρέχουν και θέλουν περισσότερη πρωτεΐνη θα το απολαύσετε μέχρι την τελευταία πιρουνιά.
ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΑΠΟ
ΜΟΝΟΠΟΙΚΙΛΙΑΚΟ ΣΙΤΑΡΙ
Η Misko Χρυσή Σειρά έχει εξαιρετική γεύση,
άψογη μαγειρική απόδοση ενώ αποτελεί πηγή
πρωτεϊνών με το υψηλότερο ποσοστό σε πρωτεΐνες
από όλα τα ελληνικά ζυμαρικά.
Είναι ιδανικά για συνταγές που αναζητούν
το τέλειο κράτημα της σάλτσας.
ΜΟΝΟΠΟΙΚΙΛΙΑΚΟ
ΣΙΤΑΡΙ
Μονοποικιλιακό ζυμαρικό
από την εκλεκτή ποικιλία Σβέβο.
Μια ποικιλία σκληρού σίτου
εξαιρετικής ποιότητας, μοναδική
για την δημιουργία ενός εκ των
κορυφαίων ελληνικών ζυμαρικών.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
Ακολουθείται ειδική διαδικασία
παραγωγής στο Μύλο και στο εργοστάσιο
ώστε το σιτάρι Σβέβο,
να μην αναμιγνύεται με άλλα σιτηρά
και να προσφέρει στο τελικό προϊόν
όλη την γεύση του ζυμαρικού.
ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ
Ωρίμασε κάτω από τον ελληνικό ήλιο
με την φροντίδα και το μεράκι
επιλεγμένων παραγωγών
που καλλιεργούν την ποικιλία Σβέβο
σύμφωνα με την τεχνογνωσία της Misko.
ΜΑΓΕΙΡΙΚΟ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Με έντονο χρυσοκίτρινο χρώμα,
γεμάτη γεύση και υφή για τέλειο κράτημα,
η Misko χρυσή σειρά προσφέρει
κορυφαία ποιότητα και απόλαυση
σε κλασικές και σε απαιτητικές συνταγές.
ΧΡΥΣΗ ΣΕΙΡΑ
SCROLL DOWN